Word thuismentor bij programma School's cool

Word thuismentor bij programma School's cool

Plaats:
Rotterdam-Noord-West, Spaanse Polder
Hillegersberg-Schiebroek: Molenlaankwartier
Kralingen-Crooswijk: Struisenburg
Overschie: Kleinpolder, Zestienhoven
Rotterdam Centrum: Stadsdriehoek
Toon meer plaatsen > Waalhaven-Eemhaven: Waalhaven
Categorie:
Activiteitenbegeleiding, Huiswerkbegeleiding, Maatjes & buddy's
Jongeren
Ja
Tijdsbesteding:
regelmatig
Tip anderen via:

Zit er een mentor in jou? Maak jij het verschil in het leven van een leerling (mentee), waardoor het zekerder, zelfstandiger en positiever in het leven komt te staan?

School’s cool wordt uitgevoerd door Stichting B for You en is een van de vier mentorprogramma’s van deze stichting. Het is bedoeld voor kinderen tussen 11 en 14 jaar uit Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen of Maassluis, die van de basisschool naar het voortgezet onderwijs gaan. Verwijzers uit het onderwijs melden deze kinderen bij ons aan.

Als thuismentor ga je gemiddeld anderhalf uur per week actief met je mentee aan de slag. Dit doe je gedurende anderhalf jaar, waarin je een leerling helpt een goede start te maken in het voortgezet onderwijs. Het gaat om kinderen die bijvoorbeeld moeite hebben met organiseren en sociaal niet zo sterk in hun schoenen staan, maar die vooral de vitamines ‘Aandacht’ en ‘Relatie’ nodig hebben.
Door een tekort aan mentoren moeten deze kinderen lang op een mentor wachten. We zoeken thuismentoren die de mentee kunnen ondersteunen en begeleiden en die ook contactpersoon voor het gezin en de school willen zijn. Ga jij het verschil maken voor een van deze leerlingen?

Heb jij kennis van de laatste methodieken in het onderwijs, ben je minimaal 18 jaar en heb je anderhalf uur per week de tijd om aandacht te besteden aan een kind? Of wil je eerst meer weten over het mentorschap? Druk op onderstaande button en laat Maria weten dat je interesse hebt.

  • De vraag van Maria is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op Zorgzaam010
  • Maria is eerder via deze website geholpen
  • Maria heeft 1 aanbeveling ontvangen
Laat Maria weten dat je interesse hebt Ik wil helpen
Liever telefonisch contact? Toon telefoonnummer
Aangesloten bij:
organisatie logo Stichting B for You
Geplaatst door:
Profielfoto van Maria
85% profielsterkte
Bedankt voor het melden
Geplaatst door:
Profielfoto van Maria
  • De vraag van Maria is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op Zorgzaam010
  • Maria is eerder via deze website geholpen
  • Maria heeft 1 aanbeveling ontvangen
Jongeren
Ja
Tijdsbesteding:
regelmatig
Bedankt voor het melden

Meer vragen van Maria namens Stichting B for You

  Omschrijving van de vraag Plaats Categorie
  Vrouwelijke mentoren voor Benefits for Girls Feijenoord, Hillegersberg-Schiebroek, Hoogvliet, Kralingen-Crooswijk, Noord, Rotterdam Centrum Activiteitenbegeleiding, Erop uit, Maatjes & buddy's
  Word mentor bij programma Benefits for Kids Delfshaven, Feijenoord, Hillegersberg-Schiebroek, Hoek van Holland, Hoogvliet, IJsselmonde, Noord, Rotterdam Centrum Activiteitenbegeleiding, Erop uit, Maatjes & buddy's
  Word mentor bij ons programma Mentoren010 Feijenoord, Hillegersberg-Schiebroek, Hoogvliet, IJsselmonde, Nieuw Mathenesse, Noord, Rotterdam Centrum Activiteitenbegeleiding, Vluchtelingenondersteuning, Maatjes & buddy's