Help, dringend een nieuwe voorzitter Wijkbus

Help, dringend een nieuwe voorzitter Wijkbus

Tijdsbesteding:
regelmatig
Plaats:
Pernis
Hoogvliet: Hoogvliet Noord, Hoogvliet Zuid
Categorie:
Bestuur & strategie
Tip anderen via:

Stichting Wijkbus verzorgt het aanvullend vervoer voor senioren en mensen met een beperking in Hoogvliet en Pernis. De Wijkbus Hoogvliet-Pernis is een vrijwilligersorganisatie. Dat betekent dat alle werkzaamheden van de Wijkbus door vrijwilligers worden uitgevoerd, van de planning tot het uiteindelijke vervoer. Wij doen dit met ongeveer 20 chauffeurs, kantoormedewerkers en bestuursleden.

Op dit moment zijn we dringend op zoek naar een nieuwe voorzitter. De huidige voorzitter wil graag i.v.m. privé omstandigheden haar functie overdragen aan een actief, betrokken en enthousiaste opvolger. Als voorzitter hou je voornamelijk de grote lijn in de gaten. Middels bestuursvergaderingen hou je in de gaten of alle voorbereidingen zijn gedaan voor de subsidie aanvraag, de stukken klaar liggen voor de accountantsverklaring en of de ledenadministratie op orde is. Door het organiseren van vrijwilligers bijeenkomsten hou je contact met de vrijwilligers op kantoor en met de chauffeurs. Je gaat in overleg met de gemeente over de regels en afspraken rondom het wijkbus vervoer en houdt contact met wijkbussen in andere wijken van Rotterdam. Dit allemaal samen met de overige bestuursleden om te zorgen dat de wijkbus een goed draaiende organisatie is en blijft. Ongeveer 1x per maand vergaderen we op kantoor van de wijkbus.
Het is een leuke functie. Alle vrijwilligers zijn bereid veel te doen voor de wijkbus. Het is gezellig onder elkaar. Er is altijd aandacht voor een attentie, tijd voor een praatje, een BBQ in de zomer, gezellige borrel aan het eind van het jaar. Daarnaast krijg je elke kwartaal een kleine vergoeding voor je bestuurswerk.
De huidige voorzitter blijft voorlopig om haar opvolger goed in te werken, te helpen waar nodig is en alles zorgvuldig over te kunnen dragen.
Lijkt het je wat ?? neem dan contact op zodat we samen kunnen kijken of het wat voor je is.

  • De vraag van Anja is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op Zorgzaam010
  • Anja is eerder via deze website geholpen
Laat Anja weten dat je interesse hebt

Vul het veld in om te reageren op de vraag: "Help, dringend een nieuwe voorzitter Wijkbus" van Anja.
Goed om te weten: om je veiligheid en die van andere Zorgzaam010 deelnemers te beschermen, hanteren we gedragsregels. Indien er een vermoeden bestaat van het overtreden van deze regels, dan kunnen wij verstuurde berichten inzien.

Ik wil helpen
Liever telefonisch contact? Toon telefoonnummer
Aangesloten bij:
organisatie logo Wijkbus Hoogvliet Pernis
Geplaatst door:
Profielfoto van Anja
85% profielsterkte
Geplaatst door:
Profielfoto van Anja
  • De vraag van Anja is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op Zorgzaam010
  • Anja is eerder via deze website geholpen

Meer vragen van Anja namens Wijkbus Hoogvliet Pernis

  Omschrijving van de vraag Plaats Categorie
  Vriendelijke en enthousiaste Chauffeurs wijkb Hoogvliet, Pernis Vervoer