csrf
Zorgzaam010 logo
Zorgzaam010

Maatje voor kind of jongere (6-18 jr)

๐—•๐—ถ๐—ด ๐—™๐—ฟ๐—ถ๐—ฒ๐—ป๐—ฑ๐˜€ ๐—น๐—ฎ๐—ฎ๐˜ ๐—ธ๐—ถ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ๐—ป ๐—ด๐—ฟ๐—ผ๐—ฒ๐—ถ๐—ฒ๐—ป! ๐—›๐—ฒ๐—น๐—ฝ ๐—ท๐—ถ๐—ท ๐—บ๐—ฒ๐—ฒ? Big Friends is een mentorprogramma dat kinderen en jongeren ondersteunt die extra aandacht kunnen gebruiken en die opgroeien in minima gezinnen. We zetten ons in door kinderen tussen de 6 en 18 jaar te koppelen aan zorgvuldig geselecteerde en goed getrainde vrijwilligers. Onze missie is om via een bijzondere vriendschap een wereld van verschil te maken in het leven van elk kind. Ben jij klaar om een positieve impact te hebben op het leven van een kind of jongere? Word een Big Friend en maak een verschil! ๐—ช๐—ฎ๐˜ ๐—ต๐—ผ๐˜‚๐—ฑ๐˜ ๐—ต๐—ฒ๐˜ ๐—ถ๐—ป? Vrijwilligers zijn het fundament van Big Friends. Zonder vrijwilligers kunnen we immers geen matches maken. Het worden van een Big Friend is inspirerend, bijzonder en waardevol. Je draagt bij aan een positieve verandering in de toekomst van een kind of jongere, doordat zij zich gezien en erkend voelen. Wat aandacht krijgt, groeit. En dat is de moeite meer dan waard. Onze Big Friends zijn enthousiaste vrijwilligers van 21 jaar of ouder die in Rotterdam, Utrecht of Amsterdam wonen. Elke week ga je met elkaar op pad, voor ten minste 1 jaar. Je onderneemt samen leuke activiteiten, zoals sporten, spelletjes doen, knutselen, naar de speeltuin of een museum bezoeken. ๐—ช๐—ฎ๐˜ ๐—ฏ๐—ถ๐—ฒ๐—ฑ๐—ฒ๐—ป ๐˜„๐—ถ๐—ท? • Ondersteuning en begeleiding van professionals: ons team staat altijd klaar om je te helpen en ervaringen uit te wisselen. • Gratis trainingen en intervisie-avonden: leer en groei als vrijwilliger. • Een Rotterdampas en andere voordelen: geniet van gratis activiteiten en voordelen, zowel voor jou als je Little. • Een kans om echt het verschil te maken en een vriendschap voor het leven op te bouwen. ๐— ๐—ฒ๐—ฒ๐—ฟ ๐—ถ๐—ป๐—ณ๐—ผ๐—ฟ๐—บ๐—ฎ๐˜๐—ถ๐—ฒ Voor meer informatie en om je aan te melden, bezoek onze website. Help ons de wereld van verschil te maken in het leven van een kind!

Lees meer

structureel

Rotterdam

Maatje, buddy & gezelschap
Begeleiding & coaching
Creativiteit & muziek

Beschrijving

๐—•๐—ถ๐—ด ๐—™๐—ฟ๐—ถ๐—ฒ๐—ป๐—ฑ๐˜€ ๐—น๐—ฎ๐—ฎ๐˜ ๐—ธ๐—ถ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ๐—ป ๐—ด๐—ฟ๐—ผ๐—ฒ๐—ถ๐—ฒ๐—ป! ๐—›๐—ฒ๐—น๐—ฝ ๐—ท๐—ถ๐—ท ๐—บ๐—ฒ๐—ฒ?
Big Friends is een mentorprogramma dat kinderen en jongeren ondersteunt die extra aandacht kunnen gebruiken en die opgroeien in minima gezinnen. We zetten ons in door kinderen tussen de 6 en 18 jaar te koppelen aan zorgvuldig geselecteerde en goed getrainde vrijwilligers. Onze missie is om via een bijzondere vriendschap een wereld van verschil te maken in het leven van elk kind.

Ben jij klaar om een positieve impact te hebben op het leven van een kind of jongere? Word een Big Friend en maak een verschil!

๐—ช๐—ฎ๐˜ ๐—ต๐—ผ๐˜‚๐—ฑ๐˜ ๐—ต๐—ฒ๐˜ ๐—ถ๐—ป?
Vrijwilligers zijn het fundament van Big Friends. Zonder vrijwilligers kunnen we immers geen matches maken. Het worden van een Big Friend is inspirerend, bijzonder en waardevol. Je draagt bij aan een positieve verandering in de toekomst van een kind of jongere, doordat zij zich gezien en erkend voelen. Wat aandacht krijgt, groeit. En dat is de moeite meer dan waard.

Onze Big Friends zijn enthousiaste vrijwilligers van 21 jaar of ouder die in Rotterdam, Utrecht of Amsterdam wonen. Elke week ga je met elkaar op pad, voor ten minste 1 jaar. Je onderneemt samen leuke activiteiten, zoals sporten, spelletjes doen, knutselen, naar de speeltuin of een museum bezoeken.

๐—ช๐—ฎ๐˜ ๐—ฏ๐—ถ๐—ฒ๐—ฑ๐—ฒ๐—ป ๐˜„๐—ถ๐—ท?
• Ondersteuning en begeleiding van professionals: ons team staat altijd klaar om je te helpen en ervaringen uit te wisselen.
• Gratis trainingen en intervisie-avonden: leer en groei als vrijwilliger.
• Een Rotterdampas en andere voordelen: geniet van gratis activiteiten en voordelen, zowel voor jou als je Little.
• Een kans om echt het verschil te maken en een vriendschap voor het leven op te bouwen.

๐— ๐—ฒ๐—ฒ๐—ฟ ๐—ถ๐—ป๐—ณ๐—ผ๐—ฟ๐—บ๐—ฎ๐˜๐—ถ๐—ฒ
Voor meer informatie en om je aan te melden, bezoek onze website. Help ons de wereld van verschil te maken in het leven van een kind!

Praktische informatie

Wekelijks 1 tot 4 uur

Locatie

Rotterdam

Bijzonderheden

Geschikt voor jongeren

Impact

Voor wie

Kinderen & jongeren

Impactgebied

Kunst & cultuur
Sport & beweging
Sociaal & welzijn

Categorie

Maatje, buddy & gezelschap
Begeleiding & coaching
Creativiteit & muziek
Delen:
Bewaar:
Print:

Bekijk meer van Big Friends Rotterdam

Rotterdam

Maatje Gezocht Voor 15-jarige jongere (v)

Big Friends Rotterdam

๐—•๐—ถ๐—ด ๐—™๐—ฟ๐—ถ๐—ฒ๐—ป๐—ฑ๐˜€ ๐—น๐—ฎ๐—ฎ๐˜ ๐—ธ๐—ถ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ๐—ป ๐—ด๐—ฟ๐—ผ๐—ฒ๐—ถ๐—ฒ๐—ป! ๐—›๐—ฒ๐—น๐—ฝ ๐—ท๐—ถ๐—ท ๐—บ๐—ฒ๐—ฒ? Big Friends is een mentorprogramma dat kinderen en jongeren ondersteunt die extra aandacht kunnen gebruiken en die opgroeien in minima gezinnen. We zetten ons in door kinderen tussen de 6 en 18 jaar te koppelen aan zorgvuldig geselecteerde en goed getrainde vrijwilligers. Onze missie is om via een bijzondere vriendschap een wereld van verschil te maken in het leven van elk kind. Op dit moment zijn wij opzoek naar een Big Friend voor M. M. is een meisje van 15 jaar oud dat sinds drie jaar in Nederland (Rotterdam, Feijenoord) woont. M. zou graag wat vaker buitenshuis komen, maar is dat nog niet zo gewend. Ze zou graag samen met iemand de stad beter leren kennen en haar Nederlandse taalvaardigheid verbeteren. In haar vrije tijd is M. veel bezig met muziek, schrijven en sporten (tennis/volleybal). Ben jij klaar om een positieve impact te hebben op het leven van M. of een ander kind of jongere? Word een Big Friend en maak een verschil! ๐—ช๐—ฎ๐˜ ๐—ต๐—ผ๐˜‚๐—ฑ๐˜ ๐—ต๐—ฒ๐˜ ๐—ถ๐—ป? Vrijwilligers zijn het fundament van Big Friends. Zonder vrijwilligers kunnen we immers geen matches maken. Het worden van een Big Friend is inspirerend, bijzonder en waardevol. Je draagt bij aan een positieve verandering in de toekomst van een kind of jongere, doordat zij zich gezien en erkend voelen. Wat aandacht krijgt, groeit. En dat is de moeite meer dan waard. De Big Friend van M. is een jonge vrijwilliger, van minimaal 21 jaar, met dezelfde interesses en iemand waarmee M. een goed gesprek kan voeren. Samen met haar Big Friend zou M. willen bakken/koken of naar musea gaan. M. zoekt een Big Friend die voor ten minste 1 jaar wekelijks op dinsdag-, zaterdag- of zondagmiddag een activiteit met haar onderneemt. ๐—ช๐—ฎ๐˜ ๐—ฏ๐—ถ๐—ฒ๐—ฑ๐—ฒ๐—ป ๐˜„๐—ถ๐—ท? โ€ข Ondersteuning en begeleiding van professionals: ons team staat altijd klaar om je te helpen en ervaringen uit te wisselen. โ€ข Gratis trainingen en intervisie-avonden: leer en groei als vrijwilliger. โ€ข Een Rotterdampas en andere voordelen: geniet van gratis activiteiten en voordelen, zowel voor jou als je Little. โ€ข Een kans om echt het verschil te maken en een vriendschap voor het leven op te bouwen. ๐— ๐—ฒ๐—ฒ๐—ฟ ๐—ถ๐—ป๐—ณ๐—ผ๐—ฟ๐—บ๐—ฎ๐˜๐—ถ๐—ฒ Voor meer informatie en om je aan te melden, bezoek onze website. Help ons de wereld van verschil te maken in het leven van een kind!

Structureel
Jongeren
Rotterdam

Maatje gezocht voor 9-jarig meisje

Big Friends Rotterdam

๐—•๐—ถ๐—ด ๐—™๐—ฟ๐—ถ๐—ฒ๐—ป๐—ฑ๐˜€ ๐—น๐—ฎ๐—ฎ๐˜ ๐—ธ๐—ถ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ๐—ป ๐—ด๐—ฟ๐—ผ๐—ฒ๐—ถ๐—ฒ๐—ป! ๐—›๐—ฒ๐—น๐—ฝ ๐—ท๐—ถ๐—ท ๐—บ๐—ฒ๐—ฒ? Big Friends is een mentorprogramma dat kinderen en jongeren ondersteunt die extra aandacht kunnen gebruiken en die opgroeien in minima gezinnen. We zetten ons in door kinderen tussen de 6 en 18 jaar te koppelen aan zorgvuldig geselecteerde en goed getrainde vrijwilligers. Onze missie is om via een bijzondere vriendschap een wereld van verschil te maken in het leven van elk kind. Op dit moment zijn wij opzoek naar een Big Friend voor B., een meisje van 9 jaar oud. B. groeit op in eenoudergezin en heeft behoefte aan een maatje waarmee ze kan kletsen en leuke dingen kan doen. B. heeft een energieke persoonlijkheid en zou graag wat vaker buitenshuis komen om sportieve activiteiten te ondernemen zoals basketballen, fietsen of steppen. B. wil graag beter leren lezen en zou hier hulp bij willen. Verder houdt B. ervan om creatief bezig te zijn en wil later dan ook kunstenaar worden. Ben jij klaar om een positieve impact te hebben op het leven van D. of een ander kind of jongere? Word een Big Friend en maak een verschil! ๐—ช๐—ฎ๐˜ ๐—ต๐—ผ๐˜‚๐—ฑ๐˜ ๐—ต๐—ฒ๐˜ ๐—ถ๐—ป? Vrijwilligers zijn het fundament van Big Friends. Zonder vrijwilligers kunnen we immers geen matches maken. Het worden van een Big Friend is inspirerend, bijzonder en waardevol. Je draagt bij aan een positieve verandering in de toekomst van een kind of jongere, doordat zij zich gezien en erkend voelen. Wat aandacht krijgt, groeit. En dat is de moeite meer dan waard. B. zou graag gekoppeld worden aan een Big Friend met veel energie en houdt van kletsen. Voor B. is het belangrijk dat haar Big Friend, veel energie heeft, een beetje wild is en houdt van dieren (vooral katten). Samen met haar Big Friend wil B. naar de bibliotheek, naar een museum, knutselen/tekenen en dansen. B. zoekt een Big Friend die voor ten minste 1 jaar wekelijks op maandag-, dinsdag- of woensdagmiddag een activiteit met haar onderneemt. ๐—ช๐—ฎ๐˜ ๐—ฏ๐—ถ๐—ฒ๐—ฑ๐—ฒ๐—ป ๐˜„๐—ถ๐—ท? โ€ข Ondersteuning en begeleiding van professionals: ons team staat altijd klaar om je te helpen en ervaringen uit te wisselen. โ€ข Gratis trainingen en intervisie-avonden: leer en groei als vrijwilliger. โ€ข Een Rotterdampas en andere voordelen: geniet van gratis activiteiten en voordelen, zowel voor jou als je Little. โ€ข Een kans om echt het verschil te maken en een vriendschap voor het leven op te bouwen. ๐— ๐—ฒ๐—ฒ๐—ฟ ๐—ถ๐—ป๐—ณ๐—ผ๐—ฟ๐—บ๐—ฎ๐˜๐—ถ๐—ฒ Voor meer informatie en om je aan te melden, bezoek onze website. Help ons de wereld van verschil te maken in het leven van een kind!

Structureel
Jongeren
Rotterdam

Maatje gezocht voor 12-jarige jongere (V)

Big Friends Rotterdam

๐—•๐—ถ๐—ด ๐—™๐—ฟ๐—ถ๐—ฒ๐—ป๐—ฑ๐˜€ ๐—น๐—ฎ๐—ฎ๐˜ ๐—ธ๐—ถ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ๐—ป ๐—ด๐—ฟ๐—ผ๐—ฒ๐—ถ๐—ฒ๐—ป! ๐—›๐—ฒ๐—น๐—ฝ ๐—ท๐—ถ๐—ท ๐—บ๐—ฒ๐—ฒ? Big Friends is een mentorprogramma dat kinderen en jongeren ondersteunt die extra aandacht kunnen gebruiken en die opgroeien in minima gezinnen. We zetten ons in door kinderen tussen de 6 en 18 jaar te koppelen aan zorgvuldig geselecteerde en goed getrainde vrijwilligers. Onze missie is om via een bijzondere vriendschap een wereld van verschil te maken in het leven van elk kind. Op dit moment zijn wij opzoek naar een Big Friend voor K., een jongen van 12 jaar oud. Sinds een paar jaar woont K. in Nederland. Hij heeft behoefte aan een maatje waarmee hij kan praten omdat hij het lastig vindt aansluiting te vinden met zijn klasgenoten. K. is een energieke jongen en houdt ervan om sportieve activiteiten zoals voetbal, basketbal of andere balsporten te ondernemen. Later zou K. het leuk vinden om dokter te worden. Ben jij klaar om een positieve impact te hebben op het leven van K. of een ander kind of jongere? Word een Big Friend en maak een verschil! ๐—ช๐—ฎ๐˜ ๐—ต๐—ผ๐˜‚๐—ฑ๐˜ ๐—ต๐—ฒ๐˜ ๐—ถ๐—ป? Vrijwilligers zijn het fundament van Big Friends. Zonder vrijwilligers kunnen we immers geen matches maken. Het worden van een Big Friend is inspirerend, bijzonder en waardevol. Je draagt bij aan een positieve verandering in de toekomst van een kind of jongere, doordat zij zich gezien en erkend voelen. Wat aandacht krijgt, groeit. En dat is de moeite meer dan waard. K. zou graag gekoppeld worden aan een Big Friend met een energieke persoonlijkheid en een vlotte babbel. Voor K. is het belangrijk dat zijn Big Friend sportief en avontuurlijk is en hem af en toe wil helpen met zijn schoolwerk. Samen met zijn Big Friend wil K. knutselen, bakken/koken, sporten en spelletjes spelen. K. zoekt een Big Friend die voor ten minste 1 schooljaar wekelijks tijdens schooltijd een activiteit met hem onderneemt. ๐—ช๐—ฎ๐˜ ๐—ฏ๐—ถ๐—ฒ๐—ฑ๐—ฒ๐—ป ๐˜„๐—ถ๐—ท? โ€ข Ondersteuning en begeleiding van professionals: ons team staat altijd klaar om je te helpen en ervaringen uit te wisselen. โ€ข Gratis trainingen en intervisie-avonden: leer en groei als vrijwilliger. โ€ข Een Rotterdampas en andere voordelen: geniet van gratis activiteiten en voordelen, zowel voor jou als je Little. โ€ข Een kans om echt het verschil te maken en een vriendschap voor het leven op te bouwen. ๐— ๐—ฒ๐—ฒ๐—ฟ ๐—ถ๐—ป๐—ณ๐—ผ๐—ฟ๐—บ๐—ฎ๐˜๐—ถ๐—ฒ Voor meer informatie en om je aan te melden, bezoek onze website. Help ons de wereld van verschil te maken in het leven van een kind!

Structureel
Jongeren
Rotterdam

Maatje gezocht voor 8-jarig jongetje

Big Friends Rotterdam

๐—•๐—ถ๐—ด ๐—™๐—ฟ๐—ถ๐—ฒ๐—ป๐—ฑ๐˜€ ๐—น๐—ฎ๐—ฎ๐˜ ๐—ธ๐—ถ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ๐—ป ๐—ด๐—ฟ๐—ผ๐—ฒ๐—ถ๐—ฒ๐—ป! ๐—›๐—ฒ๐—น๐—ฝ ๐—ท๐—ถ๐—ท ๐—บ๐—ฒ๐—ฒ? Big Friends is een mentorprogramma dat kinderen en jongeren ondersteunt die extra aandacht kunnen gebruiken en die opgroeien in minima gezinnen. We zetten ons in door kinderen tussen de 6 en 18 jaar te koppelen aan zorgvuldig geselecteerde en goed getrainde vrijwilligers. Onze missie is om via een bijzondere vriendschap een wereld van verschil te maken in het leven van elk kind. Op dit moment zijn wij opzoek naar een Big Friend voor I., een jongen van 8 jaar oud. I. heeft een lastige thuissituatie waardoor hij zich eenzaam voelt. Een maatje kan hij daarom goed gebruiken. I. is een vriendelijke en vlotte jongen en heeft interesse in allerlei soorten dieren. In zijn vrije tijd is I. ook nog druk bezig met voetbal omdat hij later profvoetballer wil worden. Ben jij klaar om een positieve impact te hebben op het leven van I. of een ander kind of jongere? Word een Big Friend en maak een verschil! ๐—ช๐—ฎ๐˜ ๐—ต๐—ผ๐˜‚๐—ฑ๐˜ ๐—ต๐—ฒ๐˜ ๐—ถ๐—ป? Vrijwilligers zijn het fundament van Big Friends. Zonder vrijwilligers kunnen we immers geen matches maken. Het worden van een Big Friend is inspirerend, bijzonder en waardevol. Je draagt bij aan een positieve verandering in de toekomst van een kind of jongere, doordat zij zich gezien en erkend voelen. Wat aandacht krijgt, groeit. En dat is de moeite meer dan waard. I. zou graag gekoppeld worden aan een mannelijke, grappige en sportieve Big Friend, van minimaal 18 jaar oud. Eventueel een vrouwelijke Big Friend mag ook, vertelt I., mits ze goed kan voetballen. Voor I. is het belangrijk dat zijn Big Friend houdt van dieren en voetbal. Samen met zijn Big Friend zou I. graag wat vaker buiten komen om activiteiten te ondernemen zoals volleyballen, verstoppertje of tikkertje. Ook vindt hij het leuk om te voetballen, slijm te maken en spelletjes te spelen. Verder zoekt I. een Big Friend die voor ten minste 1 schooljaar wekelijks tijdens schooltijd een activiteit met hem onderneemt. ๐—ช๐—ฎ๐˜ ๐—ฏ๐—ถ๐—ฒ๐—ฑ๐—ฒ๐—ป ๐˜„๐—ถ๐—ท? โ€ข Ondersteuning en begeleiding van professionals: ons team staat altijd klaar om je te helpen en ervaringen uit te wisselen. โ€ข Gratis trainingen en intervisie-avonden: leer en groei als vrijwilliger. โ€ข Een Rotterdampas en andere voordelen: geniet van gratis activiteiten en voordelen, zowel voor jou als je Little. โ€ข Een kans om echt het verschil te maken en een vriendschap voor het leven op te bouwen. ๐— ๐—ฒ๐—ฒ๐—ฟ ๐—ถ๐—ป๐—ณ๐—ผ๐—ฟ๐—บ๐—ฎ๐˜๐—ถ๐—ฒ Voor meer informatie en om je aan te melden, bezoek onze website. Help ons de wereld van verschil te maken in het leven van een kind!

Structureel
Jongeren
Rotterdam, Albrandswaard

Maatje gezocht voor 6-jarig kind (M)

Big Friends Rotterdam

๐—•๐—ถ๐—ด ๐—™๐—ฟ๐—ถ๐—ฒ๐—ป๐—ฑ๐˜€ ๐—น๐—ฎ๐—ฎ๐˜ ๐—ธ๐—ถ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ๐—ป ๐—ด๐—ฟ๐—ผ๐—ฒ๐—ถ๐—ฒ๐—ป! ๐—›๐—ฒ๐—น๐—ฝ ๐—ท๐—ถ๐—ท ๐—บ๐—ฒ๐—ฒ? Big Friends is een mentorprogramma dat kinderen en jongeren ondersteunt die extra aandacht kunnen gebruiken en die opgroeien in minima gezinnen. We zetten ons in door kinderen tussen de 6 en 18 jaar te koppelen aan zorgvuldig geselecteerde en goed getrainde vrijwilligers. Onze missie is om via een bijzondere vriendschap een wereld van verschil te maken in het leven van elk kind. Voor H., een 6-jarig jongetje, zijn wij op dit moment op zoek naar een Big Friend. Op school vindt H. het moeilijk om zijn emoties te uiten naar anderen waardoor hij moeilijk vrienden kan maken en zich eenzaam voelt. H. heeft behoefte aan een maatje waarmee hij zijn sociale vaardigheden kan verbeteren en leuke dingen kan doen zoals voetballen, knutselen en spelletjes spelen. Ben jij klaar om een positieve impact te hebben op het leven van H. of een ander kind of jongere? Word een Big Friend en maak een verschil! ๐—ช๐—ฎ๐˜ ๐—ต๐—ผ๐˜‚๐—ฑ๐˜ ๐—ต๐—ฒ๐˜ ๐—ถ๐—ป? Vrijwilligers zijn het fundament van Big Friends. Zonder vrijwilligers kunnen we immers geen matches maken. Het worden van een Big Friend is inspirerend, bijzonder en waardevol. Je draagt bij aan een positieve verandering in de toekomst van een kind of jongere, doordat zij zich gezien en erkend voelen. Wat aandacht krijgt, groeit. En dat is de moeite meer dan waard. De Big Friend van H. is een mannelijke, vriendelijke en sociale vrijwilliger, van minimaal 18 jaar oud, die het zelfvertrouwen van H. een boost kan geven. Samen met zijn Big Friend zou H. graag wat vaker buiten komen om activiteiten zoals voetballen, overgooien of buitenspelen te ondernemen. H. zoekt een Big Friend die voor ten minste 1 jaar wekelijks tijdens schooltijd een activiteit met hem onderneemt. ๐—ช๐—ฎ๐˜ ๐—ฏ๐—ถ๐—ฒ๐—ฑ๐—ฒ๐—ป ๐˜„๐—ถ๐—ท? โ€ข Ondersteuning en begeleiding van professionals: ons team staat altijd klaar om je te helpen en ervaringen uit te wisselen. โ€ข Gratis trainingen en intervisie-avonden: leer en groei als vrijwilliger. โ€ข Een kans om echt het verschil te maken en een vriendschap voor het leven op te bouwen. ๐— ๐—ฒ๐—ฒ๐—ฟ ๐—ถ๐—ป๐—ณ๐—ผ๐—ฟ๐—บ๐—ฎ๐˜๐—ถ๐—ฒ Voor meer informatie en om je aan te melden, bezoek onze website. Help ons de wereld van verschil te maken in het leven van een kind!

Structureel
Jongeren
Rotterdam

Maatje gezocht voor 7-jarig jongetje

Big Friends Rotterdam

๐—•๐—ถ๐—ด ๐—™๐—ฟ๐—ถ๐—ฒ๐—ป๐—ฑ๐˜€ ๐—น๐—ฎ๐—ฎ๐˜ ๐—ธ๐—ถ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ๐—ป ๐—ด๐—ฟ๐—ผ๐—ฒ๐—ถ๐—ฒ๐—ป! ๐—›๐—ฒ๐—น๐—ฝ ๐—ท๐—ถ๐—ท ๐—บ๐—ฒ๐—ฒ? Big Friends is een mentorprogramma dat kinderen en jongeren ondersteunt die extra aandacht kunnen gebruiken en die opgroeien in minima gezinnen. We zetten ons in door kinderen tussen de 6 en 18 jaar te koppelen aan zorgvuldig geselecteerde en goed getrainde vrijwilligers. Onze missie is om via een bijzondere vriendschap een wereld van verschil te maken in het leven van elk kind. Wij zijn opzoek naar een maatje voor S., een 6-jarig jongetje, uit Katendrecht, Feijenoord, omdat hij het moeilijk vindt om vriendjes te maken. S. is een rustige en verlegen jongen die behoefte heeft aan een maatje die zijn zelfvertrouwen een boost kan geven. Samen met zijn maatje zou hij graag sportieve activiteiten zoals voetballen, basketballen of andere balsporten willen ondernemen. Daarnaast heeft S. ook een hele creatieve kant en vindt hij het leuk om te tekenen/verven, knutselen en zingen. Ben jij klaar om een positieve impact te hebben op het leven van S. of een ander kind of jongere? Word een Big Friend en maak een verschil! ๐—ช๐—ฎ๐˜ ๐—ต๐—ผ๐˜‚๐—ฑ๐˜ ๐—ต๐—ฒ๐˜ ๐—ถ๐—ป? Vrijwilligers zijn het fundament van Big Friends. Zonder vrijwilligers kunnen we immers geen matches maken. Het worden van een Big Friend is inspirerend, bijzonder en waardevol. Je draagt bij aan een positieve verandering in de toekomst van een kind of jongere, doordat zij zich gezien en erkend voelen. Wat aandacht krijgt, groeit. En dat is de moeite meer dan waard. De Big Friend van S. is een vriendelijke, sociale vrijwilliger, van minimaal 18 jaar, waarmee S. kan werken aan zijn sociale vaardigheden. Samen met zijn Big Friend zou S. willen springtouwen, bakken/koken of buitenspelen. S. zoekt een Big Friend die voor ten minste 1 jaar wekelijks tijdens schooltijd een activiteit met hem onderneemt. ๐—ช๐—ฎ๐˜ ๐—ฏ๐—ถ๐—ฒ๐—ฑ๐—ฒ๐—ป ๐˜„๐—ถ๐—ท? โ€ข Ondersteuning en begeleiding van professionals: ons team staat altijd klaar om je te helpen en ervaringen uit te wisselen. โ€ข Gratis trainingen en intervisie-avonden: leer en groei als vrijwilliger. โ€ข Een kans om echt het verschil te maken en een vriendschap voor het leven op te bouwen. ๐— ๐—ฒ๐—ฒ๐—ฟ ๐—ถ๐—ป๐—ณ๐—ผ๐—ฟ๐—บ๐—ฎ๐˜๐—ถ๐—ฒ Voor meer informatie en om je aan te melden, bezoek onze website. Help ons de wereld van verschil te maken in het leven van een kind!

Structureel
Jongeren

Anderen bekeken ook

Rotterdam

Challenge: bouw een egelhuisje

Zorgzaam010

Egels hebben steeds minder ruimte om te leven. Ze kunnen onze hulp goed gebruiken! Elk jaar sneuvelen er alleen al 135.000 egels in het verkeer. Gelukkig kunnen we de egels helpen. Nederland heeft namelijk 3 miljard vierkante meter aan tuin. En tuinen zijn een belangrijk leefgebied van egels. Een plek waar ze voedsel vinden en kunnen schuilen. Door in je tuin egels een handje te helpen, hoeven ze minder lange afstanden af te leggen om genoeg eten te vinden. De kans is dan kleiner dat ze een weg over moeten steken. Je kunt met jouw tuin het verschil maken. Maak je tuin egelvriendelijk: bouw een egelhuis, zorg voor een paar rommelhoekjes en voedsel in je tuin. Zo maken we samen van heel Nederland een thuis voor egels. Klik op "Ik doe mee" om meer te lezen over wat jij kan doen!

Eenmalig
Jongeren
Challenge
(kleine) groepen
Rotterdam

Heel Rotterdam Wipt tegels

Zorgzaam010

Het wip-seizoen is geopend: wip, Rotterdam, wip! Van 21 maart tot en met 31 oktober speelt heel Nederland het NK Tegelwippen. Iedereen kan meedoen door tegels te vervangen voor groen in zijn eigen voor-, achter- of geveltuin. Jij dus ook! Laten we samen Rotterdam een stuk groener maken. Wanneer tegels worden vervangen door gras, bloemperken, bomen en geveltuinen, wordt Nederland meer klimaatbestendig, behaaglijker voor insecten en dieren, koeler op warme dagen รฉn veel mooier! Klik op de onderstaande ik doe mee knop en ontvang het aanmeldformulier, hoe het werkt en inspiratie!

Eenmalig
Jongeren
Challenge
(kleine) groepen
Rotterdam

Word flexvrijwilliger bij Amnesty

Zorgzaam010

Jouw talenten inzetten op het tijdstip wat jou het beste uitkomt? Wordt flexvrijwilliger bij Amnesty. Amnesty organiseert veel activiteiten waarbij we jouw hulp goed kunnen gebruiken. Je kunt ons bijvoorbeeld helpen met het verzamelen van handtekeningen op festivals, het opbouwen van evenementen of helpen bij administratieve klussen op het Amnesty-kantoor in Amsterdam. Vind je het leuk om af en toe bij te springen? Stuur een bericht en wij sturen jou het aanmeldformulier. Je bepaalt zelf per keer of je meedoet.

Structureel
Jongeren
Challenge
(kleine) groepen
Rotterdam

Doppen voor blindengeleidehonden

Zorgzaam010

Wist je dat plastic doppen geld waard zijn? Althans, wel voor ons. Per kilo ontvangt KNGF Geleidehonden een vergoeding. Dus gooi de dopjes van frisdrank en melkpakken niet weg, maar lever ze in bij รฉรฉn van de depots. Je steunt niet alleen de opleiding van onze geleidehonden, maar spaart ook nog eens het milieu. Inmiddels hebben alle doppen samen al tienduizenden euroโ€™s opgeleverd. Help jij mee?

Eenmalig
Jongeren
Challenge
(kleine) groepen
Rotterdam

Middagje strand & Impact maken [challenge]

Zorgzaam010

Breng het strandleven in kaart met een app en draag zo bij aan het behoud van onze kusten ๐ŸŒŠ De laatste jaren wordt het steeds drukker op de Nederlandse stranden. Helaas is er door de drukte op het strand weinig ruimte meer voor de natuur en biodiversiteit op het strand. Hier wil project Het Groene Strand iets aan veranderen. Met een speciale app breng je een stukje strand in kaart. Met de kennis die je verzamelt in de app, kan Het Groene Strand de biodiversiteit van het strand in kaart brengen en dit stukje unieke natuur van Nederland vergroenen. Je hebt gegarandeerd een leuke middag want: zee, strand en impact (de zon heb je zelf in de hand, kies een lekkere dag uit ;-)). Je leert er ook nog eens iets van want heb jij weleens gehoord van knotswier? Of een heremietkreeft gezien? Je ontdekt de verschillende planten en dieren die leven op het strand met de nieuwe zoekkaart en app van Het Groene Strand. Klik op 'Ik doe mee' en ga aan de slag! Tip: deel deze challenge met vrienden, familie of collega's want samen is leuker รฉn verdubbelt de impact!

Eenmalig
Jongeren
Challenge
(kleine) groepen
Rotterdam

Vleermuis telling

Zorgzaam010

Van 24 mei tot en met 26 mei is de Nationale Vleermuizentelling Wetenschappers willen graag weten hoe het gaat met de vleermuizenpopulatie in Nederland. Vleermuizen zijn namelijk een goed teken voor de duurzaamheid en diversiteit van een buurt! Meedoen is makkelijk: โœ…Tel in je tuin โœ…Tijdens de schemering โœ… Op teldagen in mei โœ… In een uurtje gepiept Tip: super leuk om samen met kids te doen! Klik op 'Ik doe mee' zodat we weten dat jij aan de slag wil en we je de bijbehorende info kunnen sturen. Alvast bedankt en natuurlijk heel veel plezier!

26-05-4024 en 2 meer
Challenge
Rotterdam

Recycle en doneer

Zorgzaam010

Maak dubbel impact door je plastic flesje te recyclen voor het goede doel! Zoals je weet, zit er tegenwoordig op alle plastic flesjes statiegeld. Recyclen is daarom sowieso een goed idee, maar helemaal als je dat voor het goede doel doet. Daarom staan er op heel veel plekken in Nederland speciale afvalbakken waar je met jouw statiegeld meteen een mooi doel steunt. Bijvoorbeeld Stichting Jarige Job, die verjaardagsboxen maakt voor kinderen die hun verjaardag niet kunnen vieren. Jaarlijks kunnen zo 80.000 kinderen tรณch hun verjaardag vieren! Of de Plastic Whale Foundation, dat met hun 'plasticvissen' tochtjes heel Nederland inspireren om je plastic afval te reclyclen (en zo is de cirkel met jouw plastic flesje donatie weer rond ;)). Doe je mee? Meld je hieronder even vrijblijvend aan met je emailadres. Dan weten we dat jij impact gaat maken, en kunnen wij je iets meer vertellen over waar je jouw 'donatie' kunt weggooien. Alvast bedankt!

Eenmalig
Jongeren
Challenge
(kleine) groepen
Rotterdam

Kook een maaltijd voor iemand uit de buurt

Zorgzaam010

Het is niet voor iedereen mogelijk om elke dag een lekkere en gezonde maaltijd op tafel te zetten. Dit kan bijvoorbeeld komen door fysieke of gezondheidsproblemen. Het is heel makkelijk om deze mensen een handje te helpen. Als jij eten gaat maken, maak dan eens een extra portie en breng deze langs bij een hongerige of eenzame buur. Dit is voor jou een kleine moeite, maar voor de mensen die hulp nodig hebben een groot gebaar. Hierdoor hebben zij een lekker verse zelf gemaakte maaltijd en leer je ook nog eens je buren wat beter kennen! Klik hier onder op 'ik doe mee!' en krijg alle informatie over hoe jij heel makkelijk iemand uit je buurt kan helpen.

Structureel
Challenge
(kleine) groepen
Rotterdam

Verzamel spullen voor baby's en kinderen

Stichting Babyspullen

Elk kind verdient een goede start op de aarde. Stichting Babyspullen probeert zoveel mogelijk babypakketten te maken voor ouders die zelf moeite hebben om de eindjes aan elkaar te knopen. Help jij ook mee? Meedoen met deze challenge is heel makkelijk: verzamel babyspullen en doneer ze bij een lokaal inzamelpunt. Meld je aan, dan vertellen we je meer over het hoe en wat. Zo help je in een uurtje heel veel baby's en jonge kinderen!

Eenmalig
Challenge
(kleine) groepen
Rotterdam

Laat jouw kinderboeken zwerven!

Zorgzaam010

Help ons mee boeken in te zamelen voor kinderen! Nog steeds verlaat 17% van de kinderen het basisonderwijs met een taalachterstand. Maar als er thuis boeken zijn, gaan kinderen gemiddeld drie jaar langer naar school dan leeftijdsgenoten uit gezinnen zonder boeken. Boeken stimuleren tot doorleren, ongeacht sociaal milieu of cultuur. Hierdoor hebben ze later meer kans op een goede toekomst. Kinderzwerfboek wil alle kinderen de mogelijkheid bieden om leuke boeken mee naar huis te nemen en te lezen. En daarna het boek weer te laten zwerven zodat andere kinderen hetzelfde boek ook kunnen lezen. Hoe doe jij mee? โœ… - Klik op de 'Ik doe mee' knop - Je ontvangt een mail met informatie, in deze mail staan tips over hoe je zoveel mogelijk kinderzwerfboeken kan inzamelen. - Meld deze boeken aan bij Kinderzwerfboek - Geef de boeken af bij een Kinderzwerfstation

Structureel
Jongeren
Challenge
(kleine) groepen