Business Developer zoekt Avontuur met Maas

Business Developer zoekt Avontuur met Maas

Regelmatig
Rotterdam Centrum: Cs Kwartier, Stadsdriehoek
  • Marketing & communicatie
  • Bestuur & organisatie
  • Projectcoördinatie
  • Belangenbehartiging & goede doelen
  • Kan vanuit huis

Ben jij een creatieve hands-on Business Developer en denk je graag mee over hoe je een goed doel onder de aandacht brengt? Dan is vrijwilligerswerk voor Stichting Maas op het gebied van Netwerk, Business en Development zeker geschikt voor jou!

Wij zoeken een enthousiaste en gedreven hands-on Netwerk & Business Developer die wil helpen voor paar uurtjes per week.

Wie zijn wij?

Begin september 2020 ontdekten artsen bij de zevenjarige Maas kanker. Maas ondergaat een intensief behandeltraject in het Prinses Máxima Centrum. Maas is een ongelooflijk sterke jongen van 7 jaar die zijn ervaring met kanker omzet in een hartewens: een “Magisch” medicijn voor kinderen met kanker.

De avonturen van Maas en zijn magische eenhoorn, geschreven door Agnita Roosch-Twigt, Is een prachtig en vooral bijzonder prentenboek over de avonturen die Maas met zijn eenhoorn heeft beleeft. Het gaat over ziek zijn, moed, geduld, trots zijn, feest vieren en vriendschap. Ieder hoofdstuk eindigt met een vraag dat uitnodigt tot een gesprek over de soms moeilijke onderwerpen in het leven. Hoofdpersoon van het boek is Maas.

Stichting Maas is in januari 2021 opgericht. De Stichting heeft zich ten doel gesteld om een actieve bijdrage te leveren aan het verkrijgen van een “Magisch” medicijn voor kinderen met kanker in het jaar 2031. Dat is het jaar waarin Maas 18 jaar wordt. Door het activeren van donateurs helpt Stichting Maas, de Prinses Maxima Centrum Foundation om dit voor elkaar te krijgen.

Wie ben jij?

Je bent een echte verbinder, maakt makkelijk contact en hebt een bewezen trackrecord op het gebied van Netwerk & Business Development. Je ben een echte doener en steekt zelf de handen graag uit de mouwen. Je weet mensen te enthousiasmeren en waar nodig te overtuigen van de doelen die je nastreeft voor Stichting Maas. Je bent resultaatgericht met gevoel voor de maatschappelijke context waarin je opereert. Je bent creatief, een vernieuwer en pionier zonder de praktische uitvoerbaarheid uit het oog te verliezen. Met andere woorden jij krijgt zaken voor elkaar en weet een plan daadwerkelijk succesvol tot uitvoering te brengen.

Wat ga jij doen?

Als Netwerk & Business Developer ga je nieuwe contacten leggen en relaties bouwen in de business environment. Deze relaties en contacten ga je uitbouwen tot partners. Vervolgens deze partnerships verder ontwikkelen tot een duurzame afzet en ontwikkeling kanalen. Naast de aangeboden producten die op de website [website verborgen] staan is het ook belangrijk advies te leveren en een brand community op te bouwen door in te spelen op de verwachtingen van onze doelgroepen. Jouw inzet helpt ons de toekomst van morgen te vormen door het actief bijdragen aan een middel tegen kinderkanker.

Wij zijn erg blij met jouw inzet, waarbij jij jouw tijd natuurlijk vrij kan inzetten. Met de doelen die wij als team graag willen behalen verwachten wij dat je ongeveer 2 uur per week hiermee bezig bent. Hiernaast hebben wij overlegmomenten die meestal buiten kantoortijden vallen en over het algemeen virtueel plaats vinden. Jouw locatie is daarom voor ons niet van belang.

Wat bieden wij?

Je krijgt de vrijheid om richting en invulling te geven aan de implementatie van de netwerk en business development. De basis is er, met een klein “lean & mean” team dat er zin in heeft om samen met jou de volgende fase in te gaan. En een bestuur, een Raad van Advies en een club met mensen uit de directe omgeving van Maas die je met raad en daad terzijde staan. Daarnaast biedt Stichting Maas en in het bijzonder de Marketing voor “De verhalen van Maas en zijn Magische Eenhoorn” je een goed gevoel; een stuk zelfverrijking en zelfontplooiing door nieuwe ervaringen op te doen en door samen met anderen een bijdrage te leveren aan een goed doel.

Ga je mee op reis? Ga je samen met Maas en zijn Magische Eenhoorn nieuwe avonturen tegemoet?

Neem dan contact op door een bericht te sturen.

  • De vraag van Fay is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op NLvoorelkaar
  • Fay is eerder via deze website geholpen
Laat Fay weten dat je interesse hebt

Vul het veld in om te reageren op de vraag: "Business Developer zoekt Avontuur met Maas" van Fay.
Goed om te weten: om je veiligheid en die van andere Zorgzaam010 deelnemers te beschermen, hanteren we gedragsregels. Indien er een vermoeden bestaat van het overtreden van deze regels, dan kunnen wij verstuurde berichten inzien.

Ik wil helpen
Liever telefonisch contact? Toon telefoonnummer
Aangesloten bij:
organisatie logo De Avonturen van Maas
Geplaatst door:
Profielfoto van Fay
Fay
65% profielsterkte
Geplaatst door:
Profielfoto van Fay
  • De vraag van Fay is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op NLvoorelkaar
  • Fay is eerder via deze website geholpen
  • Kan vanuit huis

Meer vragen van Fay namens De Avonturen van Maas

  Omschrijving van de vraag Plaats Categorie
  Op avontuur als evenementen ondersteuner Kralingen-Crooswijk, Rotterdam Centrum Activiteitenbegeleiding, Projectcoördinatie
  PR en Communicatie expert zoekt magie Rotterdam Centrum Marketing & communicatie, Projectcoördinatie, Media & design
  Project manager zoekt magisch project Rotterdam Centrum Bestuur & organisatie, Projectcoördinatie, Financiën & fondsenwerving
  Administratieve kanjer zoekt uitdaging Rotterdam Centrum Administratie & receptie, Bestuur & organisatie, Financiën & fondsenwerving