Wie wil onze webmaster worden?

Wie wil onze webmaster worden?

Tijdsbesteding:
regelmatig
Plaats:
Feijenoord: Hillesluis
Categorie:
Digitaal & IT
Kan online / thuis:
Ja
Tip anderen via:

Onze missie
De stichting Schuilplaats Orgelzolders Rotterdam wil de herinnering levend houden aan de zeven Joodse mensen – drie echtparen en een baby ─ die tijdens de Tweede Wereldoorlog een veilige haven vonden op de orgelzolders van de Breepleinkerk in Rotterdam, en aan de families die hen met groot gevaar voor eigen leven jarenlang hielpen en verzorgden.

De stichting wil dat doen door in de Breepleinkerk een educatief centrum en een expositieruimte op professionele wijze te exploiteren.
Daardoor, zo hoopt de stichting, zullen de heldendaden en de betoonde moed van lang geleden nu jong en oud inspireren tot gedrag dat de democratische vrijheid in Nederland en daarbuiten veilig stelt.

De webmaster van de Orgelzolders, Liedia van de Mortel, is gestopt met haar vrijwilligerswerk voor de stichting.

In het jaar dat Liedia onze website heeft beheerd en draaiende gehouden, én de Facebook-pagina heeft gevoed, is duidelijk geworden dat de stichting niet buiten zo’n professional kan. Liedia heeft de website sterk verbeterd met privacy beleid en cookie instellingen, het mogelijk maken van online betalingen, etc.

Wij zijn op zoek naar een opvolger (m/v).

De webmaster maakt deel uit van het team communicatie, dat gemiddeld één keer per maand vergadert. Het up-to-date houden van de site en de Facebook-pagina vergt maximaal één uur per week.

Heeft u affiniteit met het werk van de Orgelzolders en wilt u toetreden tot haar groep vrijwilligers? Schijf dan een mail aan de coördinator via: [e-mailadres verborgen].

Laat ons weten: uw naam, adres en telefoonnummer, uw leeftijd en uw ervaring met het onderhouden van websites.

  • De vraag van Els is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op Zorgzaam010
Laat Els weten dat je interesse hebt

Vul het veld in om te reageren op de vraag: "Wie wil onze webmaster worden?" van Els.
Goed om te weten: om je veiligheid en die van andere Zorgzaam010 deelnemers te beschermen, hanteren we gedragsregels. Indien er een vermoeden bestaat van het overtreden van deze regels, dan kunnen wij verstuurde berichten inzien.

Ik wil helpen
Liever telefonisch contact? Toon telefoonnummer
  • De vraag van Els is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op Zorgzaam010