Maatje voor gezinnen met financiële zorgen

Maatje voor gezinnen met financiële zorgen

Regelmatig
Overschie
 • Administratie & receptie
 • Maatje, buddy & gezelschap
 • Belangenbehartiging & goede doelen
 • Sociaal & welzijn

Help gezinnen uit de financiële zorgen en verrijk je eigen ervaring.

Wij bieden een uniek vrijwilligerservaring voor gemotiveerde mensen die willen bijdragen aan de maatschappij en het verschil willen maken voor gezinnen met financiële zorgen in Rotterdam. Als vrijwilliger fungeer je als maatje voor deze gezinnen, waarbij je praktische en sociale ondersteuning biedt om hen te helpen hun financiën op orde te krijgen en hun wereld te vergroten.

Je ontvangt een uitgebreide basistraining van 3 dagen, evenals een extra training van 3 dagdelen om je te voorzien van de vaardigheden en kennis die nodig is om dit vrijwilligerswerk uit te voeren. Daarnaast heb je de mogelijkheid om je meerdere keren per jaar bij te scholen om je te helpen je vaardigheden en kennis verder te ontwikkelen.

Om ervoor te zorgen dat je succesvol bent in je rol, houden wij regelmatig intervisiesessies. Samen met andere vrijwilligers wissel je ervaringen uit en leert van elkaar. Bovendoen bieden wij een beperkte onkostenvergoeding om tegemoet te komen aan de reiskosten en andere gerelateerde uitgaven.

Als vrijwilliger heb je niet alleen de kans om een positief verschil te maken in het leven van deze gezinnen, maar ook om waardevolle ervaring op te doen en je professionele en persoonlijke vaardigheden te ontwikkelen.

Meld je nu aan en wordt onderdeel van ons team van gemotiveerde professionals en vrijwilligers die zich inzetten voor de Rotterdamse gemeenschap en willen investeren in hun eigen groei en ontwikkeling. Je deelname is van onschatbare waarde voor je zelf, deze gezinnen en onze organisatie.

Ben je nieuwsgierig geworden? Neem contact op met Rukiye of Carla; coördinatoren Geld & Gezin van Samen 010.

 • De vraag van Carla En Rukiye is bekeken door de helpdesk
 • Deze persoon staat ingeschreven op Zorgzaam010
 • Carla En Rukiye is eerder via deze website geholpen
 • Carla En Rukiye heeft 2 aanbevelingen ontvangen
Laat Carla En Rukiye weten dat je interesse hebt

Vul het veld in om te reageren op de vraag: "Maatje voor gezinnen met financiële zorgen" van Carla En Rukiye.
Goed om te weten: om je veiligheid en die van andere Zorgzaam010 deelnemers te beschermen, hanteren we gedragsregels. Indien er een vermoeden bestaat van het overtreden van deze regels, dan kunnen wij verstuurde berichten inzien.

Ik wil helpen
Liever telefonisch contact? Toon telefoonnummer
Aangesloten bij:
organisatie logo Samen 010
Geplaatst door:
Profielfoto van Carla En Rukiye
65% profielsterkte
Geplaatst door:
Profielfoto van Carla En Rukiye
 • De vraag van Carla En Rukiye is bekeken door de helpdesk
 • Deze persoon staat ingeschreven op Zorgzaam010
 • Carla En Rukiye is eerder via deze website geholpen
 • Carla En Rukiye heeft 2 aanbevelingen ontvangen

Meer vragen van Carla En Rukiye namens Samen 010

  Omschrijving van de vraag Plaats Categorie
  Budgethulp voor gezinnen Charlois, Delfshaven, Feijenoord, Hillegersberg-Schiebroek, IJsselmonde, Kralingen-Crooswijk, Nieuw Mathenesse, Noord, Overschie, Prins Alexander, Rotterdam-Noord-West, Rotterdam Centrum Administratie & receptie, Maatje, buddy & gezelschap, Begeleiding & coaching
  Samen010 zoekt verschilmakers voor gezinnen! Charlois, Delfshaven, Feijenoord, Hillegersberg-Schiebroek, IJsselmonde, Kralingen-Crooswijk, Nieuw Mathenesse, Noord, Overschie, Prins Alexander, Rotterdam-Noord-West, Rotterdam Centrum Administratie & receptie, Maatje, buddy & gezelschap
  Budgethulp voor gezinnen in financiële nood! Charlois, Delfshaven, Feijenoord, Hillegersberg-Schiebroek, IJsselmonde, Kralingen-Crooswijk, Nieuw Mathenesse, Noord, Overschie, Prins Alexander, Rotterdam-Noord-West, Rotterdam Centrum Administratie & receptie, Maatje, buddy & gezelschap