csrf
Zorgzaam010 logo
Zorgzaam010

Supermarkt medewerker Voedselbank Rotterdam

Supermarkt medewerker (vrijwilliger) Oog voor voedsel, hart voor mensen. Dat voelt goed, nietwaar? De schappen liggen vol en je winkel ziet er verzorgd uit. Allemaal dankzij jou. En de anderen uit je team natuurlijk. Samen helpen jullie Rotterdammers aan een gevulde boodschappentas en voorkom je verspilling van voedsel. Jouw inspanning is dus zeer welkom! Versterk het team en bestrijd de armoede in je eigen stad. Voedselbank Rotterdam zoekt regelmatig supermarkt vrijwilligers voor onze supermarkten in Crooswijk op de Crooswijkseweg, in Spangen op de Mathenesserweg en in Zuid op de Groene Hilledijk. Voedselbank Rotterdam slaat een nieuwe weg in: onze uitdeelpunten worden supermarkten. Plekken waar cliënten zelf hun voedselpakket kunnen samenstellen. Vrijwilligers leiden dat in goede banen. Iets voor jou? Wat ga je doen? - Aanpakken. Je helpt bij het lossen van de vrachtwagens en bevoorraadt de winkelschappen. - Mensgericht werken. Je hebt oog voor de cliënt, je hebt gevoel voor service, jee helpt ze de juiste producten te vinden. - Lol maken. Je zorgt voor een goede sfeer. Cliënten komen graag weer bij je terug! - Verbeteren. Jouw ervaring is goud waard. Samen met je team zoek je naar manieren om het beter te doen. - Opruimen. Je zorgt dat de winkel er verzorgd uitziet. Wij bieden jou: - Vrijwilligerswerk op de leukste plek van Rotterdam: Crooswijkseweg 82, Mathenesserweg 21 en Groene Hilledijk 225 - Gezelligheid. Je werkt samen met 3 tot 6 andere vrijwilligers. - Nieuwe contacten. Je ontmoet mensen in allerlei soorten en maten. - Verantwoordelijkheid. Je zorgt dat de cliënt tevreden de winkel verlaat. Dankzij jou ontvangen stadgenoten voedsel op tafel, dit ontzorgd. - Reiskostenvergoeding. Je krijg een reiskostenvergoeding (woon-werkverkeer) van 0,23 cent per km en een vrijwilligersovereenkomst. Niet twijfelen, maar doen! Meld je aan (eventueel met je CV en je motivatie) naar [e-mailadres verborgen]. , laat ons weten welke dag je beschikbaar bent en in welke supermarkt je wilt komen helpen. We kijken uit naar je komst. Voedselbank Rotterdam is een stichting zonder winstoogmerk en werkt uitsluitend met vrijwilligers. We bieden mensen die het financieel slecht hebben een steuntje in de rug. Dit doen we in de vorm van een tijdelijk voedselpakket, welke ontzorgd. Met een volle maag kun je immers beter aan je toekomst werken. Daarnaast is Voedselbank Rotterdam een regionaal distributiecentrum. Via onze opslagruimte in het Keilehavengebied bevoorraden we 31 voedselbanken, 2 uitdeelpunten en 3 supermarkten in Zuid-Holland, Utrecht en Gelderland. Het is onze ambitie om op korte termijn meer supermarkten in Rotterdam te openen. Voedselbank Rotterdam is één van de 177 voedselbanken in Nederland. We zijn de grootste en tevens de oudste. Er werken hier ruim 350 vrijwilligers die wekelijks 7600 huishoudens van een voedselpakket voorzien. Dan heb je het over 80.000 kg voedsel! Goede voedingsmiddelen die anders zouden worden weggegooid.  

Lees meer

structureel

Delfshaven: Spangen

Feijenoord: Vreewijk

Kralingen-Crooswijk: Nieuw Crooswijk

Hulp bij armoede
In een winkel

Beschrijving

Supermarkt medewerker (vrijwilliger)

Oog voor voedsel, hart voor mensen.

Dat voelt goed, nietwaar? De schappen liggen vol en je winkel ziet er verzorgd uit. Allemaal dankzij jou. En de anderen uit je team natuurlijk. Samen helpen jullie Rotterdammers aan een gevulde boodschappentas en voorkom je verspilling van voedsel. Jouw inspanning is dus zeer welkom! Versterk het team en bestrijd de armoede in je eigen stad.

Voedselbank Rotterdam zoekt regelmatig supermarkt vrijwilligers voor onze supermarkten in Crooswijk op de Crooswijkseweg, in Spangen op de Mathenesserweg en in Zuid op de Groene Hilledijk. Voedselbank Rotterdam slaat een nieuwe weg in: onze uitdeelpunten worden supermarkten. Plekken waar cliënten zelf hun voedselpakket kunnen samenstellen. Vrijwilligers leiden dat in goede banen. Iets voor jou?

Wat ga je doen?
- Aanpakken. Je helpt bij het lossen van de vrachtwagens en bevoorraadt de winkelschappen.
- Mensgericht werken. Je hebt oog voor de cliënt, je hebt gevoel voor service, jee helpt ze de juiste producten te vinden.
- Lol maken. Je zorgt voor een goede sfeer. Cliënten komen graag weer bij je terug!
- Verbeteren. Jouw ervaring is goud waard. Samen met je team zoek je naar manieren om het beter te doen.
- Opruimen. Je zorgt dat de winkel er verzorgd uitziet.

Wij bieden jou:
- Vrijwilligerswerk op de leukste plek van Rotterdam: Crooswijkseweg 82, Mathenesserweg 21 en Groene Hilledijk 225
- Gezelligheid. Je werkt samen met 3 tot 6 andere vrijwilligers.
- Nieuwe contacten. Je ontmoet mensen in allerlei soorten en maten.
- Verantwoordelijkheid. Je zorgt dat de cliënt tevreden de winkel verlaat. Dankzij jou ontvangen stadgenoten voedsel op tafel, dit ontzorgd.
- Reiskostenvergoeding. Je krijg een reiskostenvergoeding (woon-werkverkeer) van 0,23 cent per km en een vrijwilligersovereenkomst.

Niet twijfelen, maar doen!
Meld je aan (eventueel met je CV en je motivatie) naar [e-mailadres verborgen]. , laat ons weten welke dag je beschikbaar bent en in welke supermarkt je wilt komen helpen. We kijken uit naar je komst.

Voedselbank Rotterdam is een stichting zonder winstoogmerk en werkt uitsluitend met vrijwilligers. We bieden mensen die het financieel slecht hebben een steuntje in de rug. Dit doen we in de vorm van een tijdelijk voedselpakket, welke ontzorgd. Met een volle maag kun je immers beter aan je toekomst werken. Daarnaast is Voedselbank Rotterdam een regionaal distributiecentrum. Via onze opslagruimte in het Keilehavengebied bevoorraden we 31 voedselbanken, 2 uitdeelpunten en 3 supermarkten in Zuid-Holland, Utrecht en Gelderland. Het is onze ambitie om op korte termijn meer supermarkten in Rotterdam te openen.

Voedselbank Rotterdam is één van de 177 voedselbanken in Nederland. We zijn de grootste en tevens de oudste. Er werken hier ruim 350 vrijwilligers die wekelijks 7600 huishoudens van een voedselpakket voorzien. Dan heb je het over 80.000 kg voedsel! Goede voedingsmiddelen die anders zouden worden weggegooid.
 

Praktische informatie

Wekelijks 4 tot 6 uur

maandag

dinsdag

woensdag

donderdag

vrijdag

Locatie

Delfshaven: Spangen

Feijenoord: Vreewijk

Kralingen-Crooswijk: Nieuw Crooswijk

Impact

Impactgebied

Duurzaamheid & milieu
Sociaal & welzijn

Categorie

Hulp bij armoede
In een winkel
Delen:
Bewaar:
Print:

Bekijk meer van Voedselbank Rotterdam

Medewerker voedselveiligheid Voedselbank
Rotterdam

Medewerker voedselveiligheid Voedselbank

Wekelijks · 4 tot 10 uur
Voedselbank Rotterdam

Medewerker voedselveiligheid (vrijwilliger) Elkaar helpen is... onbeperkt houdbaar Oog voor voedsel en hart voor mensen. Klinkt bekend? Dan delen we dezelfde passie. Onze vrijwilligers verwerken ruim 80.000 kg voedsel per week. En wellicht kun jij helpen die processen te verbeteren. Met aandacht voor (voedsel)veiligheid en gezondheid. Voedselbank Rotterdam zoekt een medewerker voedselveiligheid Je vindt het leuk om: - Je kennis en kunde te delen. Met levensmiddelen te werken, je staat voor kwaliteit en voedselveiligheid, - In een dynamische omgeving, zoals een distributiecentrum, je rol in te vullen. - Regels en afspraken over zaken als voedselveiligheid toegankelijk te maken. - Snel te reageren op vragen over voedselveiligheid van collega’s. - Veiligheid en gezondheid te bewaken en benodigde acties tot uitvoering te brengen. Wij bieden jou: - Lid worden van het team Voedselveiligheid. De mogelijkheid om je kennis actief te delen en/of nog meer ervaring op te doen. Uiteraard een inwerkprogramma door ervaren collega’s. - Voldoening. Als (gepensioneerde) professional ben je onmisbaar op onze werkvloer. - Verantwoordelijkheid en zelfstandigheid. We maken jou primair verantwoordelijk voor de specialistische support bij de kwaliteit van bedrijfsvoering. Een oplossingsgerichte houding wordt zeer gewaardeerd. - Een oplossingsgerichte houding wordt zeer gewaardeerd. - Regelmaat. Je kunt twee tot drie halve dagen per week invulling geven aan je taak. En dat bij voorkeur voor langere tijd. - Een toegankelijke werkomgeving. Op een goed bereikbare locatie in Rotterdam (reiskostenvergoeding van 0,23 cent per km) en met een dagelijkse lunch. Niet twijfelen. Doen! Heb je nog vragen over deze vacature, neem dan gerust contact op met Conny Castelein. Zij kan je meer uitleg geven! ([telefoonnummer verborgen]) of meld je aan (eventueel met je CV en je motivatie) naar [e-mailadres verborgen].  Voedselbank Rotterdam is een stichting zonder winstoogmerk en werkt uitsluitend met vrijwilligers. We bieden mensen die het financieel slecht hebben een steuntje in de rug. Dit doen we in de vorm van een tijdelijk voedselpakket, welke ontzorgd. Met een volle maag kun je immers beter aan je toekomst werken. Daarnaast is Voedselbank Rotterdam een regionaal distributiecentrum. Via onze opslagruimte in het Keilehavengebied bevoorraden we 31 voedselbanken, 2 uitdeelpunten en 3 supermarkten in Zuid-Holland, Utrecht en Gelderland. Het is onze ambitie om op korte termijn meer supermarkten in Rotterdam te openen. Voedselbank Rotterdam is één van de 177 voedselbanken in Nederland. We zijn de grootste en tevens de oudste. Er werken hier ruim 350 vrijwilligers die wekelijks 7600 huishoudens van een voedselpakket voorzien. Dan heb je het over 80.000 kg voedsel! Goede voedingsmiddelen die anders zouden worden weggegooid.

Medewerker Distributie Centrum Voedselbank
Rotterdam

Medewerker Distributie Centrum Voedselbank

Wekelijks · 4 tot 8 uur
Voedselbank Rotterdam

Medewerker Distributie Centrum (vrijwilliger) Oog voor voedsel, hart voor mensen. Beste een klus iedere week, met gelukkig wel samen met heel veel gezellige collega's. En voor een goed doel, want we helpen mensen die dit nodig hebben. In ons (regionaal) distributiecentrum (DC) werken we met een team van 100 enthousiaste vrijwilligers om wekelijks 80 ton voedsel te verzamelen om naar 7600 gezinnen te verdelen. Om deze operatie goed te laten verlopen zoeken wij vrijwilligers die ons komen helpen bij het werven van de goederen, het inslaan, plannen en verdelen van de goederen. Vind jij het leuk om met een diverse groep van vrijwilligers samen te werken en het overzicht te houden over onze goederen stromen, dan willen we jou graag uitnodigen om kennis te maken. Voedselbank Rotterdam zoekt per direct een medewerker distributiecentrum Onze werkzaamheden: - Werven van voedsel. Organiseren van het ophalen van aangeboden partijen goederen.   - Ontvangen van leveringen. Controleren van kwaliteit en aantallen en inslaan in ons systeem. - Plannen en verdelen. Beslissen welke goederen waar naar toe gaan. - Uitslag. Producten klaar laten zetten voor transport. - Pakbonnen maken om te registreren wat we waar naar toe versturen. Wij bieden jou: - De werkplek die je zelf gaat bepalen! Want we nodigen je graag uit voor een rondleiding en gesprek om te horen waar jij blij van gaat worden. Want vrijwilligerswerk moet leuk zijn vinden wij. - Uitdaging. Het werven, plannen en administreren in het Voedselbank DC is geen standaard klus, maar iedere dag week een leuke puzzel die we samen oplossen. - Keuze welke dag(en) je wil werken. Wij zijn open van maandag t/m vrijdag tussen 8:30 en 13:30 uur. - Samenwerken met jouw team, een unieke groep vrijwilligers in een gezellig DC. Dagelijks een warme lunchmaaltijd met z'n allen. - Een goed bereikbare locatie aan de Keilestraat in de Rotterdamse haven, Je krijgt een reiskostenvergoeding (woon-werkverkeer) van 0,23 cent per km en een vrijwilligersovereenkomst. Niet twijfelen. Doen! Heb je nog vragen over deze vacature, neem dan gerust contact op met Frits Coremans, tel [telefoonnummer verborgen] of meld je aan (eventueel met je CV en je motivatie) naar [e-mailadres verborgen].  Voedselbank Rotterdam is een stichting zonder winstoogmerk en werkt uitsluitend met vrijwilligers. We bieden mensen die het financieel slecht hebben een steuntje in de rug. Dit doen we in de vorm van een tijdelijk voedselpakket, welke ontzorgd. Met een volle maag kun je immers beter aan je toekomst werken. Daarnaast is Voedselbank Rotterdam een regionaal distributiecentrum. Via onze opslagruimte in het Keilehavengebied bevoorraden we 31 voedselbanken, 2 uitdeelpunten en 3 supermarkten in Zuid-Holland, Utrecht en Gelderland. Het is onze ambitie om op korte termijn meer supermarkten in Rotterdam te openen. Voedselbank Rotterdam is één van de 177 voedselbanken in Nederland. We zijn de grootste en tevens de oudste. Er werken hier ruim 350 vrijwilligers die wekelijks 7600 huishoudens van een voedselpakket voorzien. Dan heb je het over 80.000 kg voedsel! Goede voedingsmiddelen die anders zouden worden weggegooid.

Team coördinator Voedselbank Rotterdam
Rotterdam

Team coördinator Voedselbank Rotterdam

Wekelijks · 8 tot 14 uur
Voedselbank Rotterdam

Team coördinator (vrijwilliger) Oog voor voedsel, hart voor mensen. Geen geraniums voor jou. Jij bent een echte doe-er, een people player, een echte coördinator! Je wordt gelukkig als je samen met jouw team de dag voldaan kan afsluiten. Want alle teams in ons distributiecentrum zorgen ervoor dat er 80 ton goed voedsel niet wordt verspild. Ze komen ten goede aan de medemens die dit nodig heeft in ons geliefde Rotterdam, dit ontzorgt ze, dit voelt goed toch? Hier doen we het allemaal voor. Als Team Coördinator leid je een team van vrijwilligers die verantwoordelijk zijn voor jouw afdeling binnen ons distributiecentrum (DC). We hebben de afdeling Planning & Administratie, VBR, Bulk, Facilitair en Transport. Ieder team zorgt ervoor dat er wekelijks producten worden verdeeld naar onze drie voedselbank supermarkten in Rotterdam, twee uitdeelpunten en naar 31 voedselbanken in de regio. De gratis donaties komen deels van vaste leveranciers en ter aanvulling werven we ook nog bij andere leveranciers. Voedselbank Rotterdam zoekt per direct team coördinatoren Wat ga je doen?  - Je zorgt samen voor de continuïteit, je ondersteunt jouw afdeling en vervangt elkaar waar nodig. - Je bent enthousiast, hebt een brede interesse en bent een aanpakker die gedreven is om een bijdrage te leveren aan het maatschappelijk doel van onze voedselbank. - Je kunt goed communiceren en bent flexibel om met een groep van vrijwilligers met diverse achtergrond te kunnen werken. - Je zorgt voor jouw team en neemt verantwoordelijkheid voor het goed functioneren van je afdeling. - Samen met de andere team coördinatoren zorgen voor de continuïteit van het DC en elkaar vervangen wanneer nodig. Jij kunt: - Samenwerken. Het zit je in je bloed; je krijgt hier energie van. - Leidinggeven in een vrijwilligersorganisatie. Je hebt enige leidinggevende ervaring, je voelt affiniteit met 1 van de afdelingen; specifieke ervaring hierin is niet noodzakelijk. - Motiveren, stimuleren en coachen. - Samen met de andere team coördinatoren zorgen voor de continuïteit van het DC en elkaar vervangen wanneer nodig; - Tijd vrijmaken. Je bent flexibel 2 a 3 dagen beschikbaar om in het DC te werken (tussen ca. 9:00-14:00), liever meer, zelf in te delen. Graag voor een langere periode, dit overleggen we graag met jou. Het is ook mogelijk deze functie in duobaan te doen. We bieden jou:  - Waardering. Doe meer met je ervaring en kennis. - Gezellig vrijwilligerswerk. Samen met jouw team van vrijwilligers en vier mede collega’s team coördinatoren van de andere afdelingen. - De verantwoordelijkheid, alle vertrouwen in zelfsturende teams. - Een goed gevoel! Je levert een belangrijke bijdrage aan de armoedebestrijding in de stad en je draagt bij aan het tegengaan van verspilling van voedsel. - Een goed bereikbare locatie aan de Keilestraat in de Rotterdamse haven, Je krijgt een reiskostenvergoeding (woon-werkverkeer) van 0,23 cent per km en een vrijwilligersovereenkomst. Niet twijfelen. Doen! Heb je nog vragen over deze vacature, neem dan gerust contact op met Frits Coremans, tel [telefoonnummer verborgen] of meld je aan (eventueel met je CV en je motivatie) naar [e-mailadres verborgen].  Voedselbank Rotterdam is een stichting zonder winstoogmerk en werkt uitsluitend met vrijwilligers. We bieden mensen die het financieel slecht hebben een steuntje in de rug. Dit doen we in de vorm van een tijdelijk voedselpakket, welke ontzorgd. Met een volle maag kun je immers beter aan je toekomst werken. Daarnaast is Voedselbank Rotterdam een regionaal distributiecentrum. Via onze opslagruimte in het Keilehavengebied bevoorraden we 31 voedselbanken, 2 uitdeelpunten en 3 supermarkten in Zuid-Holland, Utrecht en Gelderland. Het is onze ambitie om op korte termijn meer supermarkten in Rotterdam te openen. Voedselbank Rotterdam is één van de 177 voedselbanken in Nederland. We zijn de grootste en tevens de oudste. Er werken hier ruim 350 vrijwilligers die wekelijks 7600 huishoudens van een voedselpakket voorzien. Dan heb je het over 80.000 kg voedsel! Goede voedingsmiddelen die anders zouden worden weggegooid.

Chauffeur met groot rijbewijs CE Voedselbank
Rotterdam

Chauffeur met groot rijbewijs CE Voedselbank

Wekelijks · 4 tot 8 uur
Voedselbank Rotterdam

Chauffeur met groot rijbewijs BE, C of CE Oog voor voedsel, hart voor mensen. Al meer dan 20 jaar helpt Voedselbank Rotterdam de armste inwoners van onze stad. Dag in, dag uit. En dat doen we met mensen zoals jij. Rotterdam, uiteraard de mooiste stad van Nederland. En jij kent de weg op je duimpje. Wekelijks zijn ruim 7600 gezinnen afhankelijk van een voedselpakket. Daarom kunnen we jouw stuurmanskunst zo hard gebruiken. Met een dagje per week help je ze al uit de brand. Jij lekker op de wagen en zij een volle maag. Voedselbank Rotterdam zoekt per direct een chauffeur met groot rijbewijs BE, C of CE Je vindt het leuk om: - Vroeg te beginnen, dan ben je wel ook weer vroeg klaar. - Ritten met onze transport bus (met laadklep) of vrachtwagen. - Ritten te maken naar onze leveranciers om voedsel en non-food op te halen. - Goederen af te leveren bij onze distributiecentra. - Soms een langere rit te maken naar een voedselbank in een andere stad. Wij bieden jou: - Vrijheid. Je regelt je ritten zelf met de transportplanner of op afroep basis. - Sociale contacten. Je ontmoet mensen in alle soorten en maten. - Voldoening. Je werkt in een leuk team en bestrijdt armoede en honger. - Afwisseling. Je gaat (weer) op pad; thuisblijven kan altijd nog. - Reiskostenvergoeding. Je krijg een reiskostenvergoeding (woon-werkverkeer) van 0,23 cent per km en een vrijwilligersovereenkomst. Niet twijfelen. Doen! Heb je nog vragen over deze vacature, neem dan gerust contact op met Frits Coremans, tel [telefoonnummer verborgen] of meld je aan (eventueel met je CV en je motivatie) naar [e-mailadres verborgen].  Voedselbank Rotterdam is een stichting zonder winstoogmerk en werkt uitsluitend met vrijwilligers. We bieden mensen die het financieel slecht hebben een steuntje in de rug. Dit doen we in de vorm van een tijdelijk voedselpakket, welke ontzorgd. Met een volle maag kun je immers beter aan je toekomst werken. Daarnaast is Voedselbank Rotterdam een regionaal distributiecentrum. Via onze opslagruimte in het Keilehavengebied bevoorraden we 31 voedselbanken, 2 uitdeelpunten en 3 supermarkten in Zuid-Holland, Utrecht en Gelderland. Het is onze ambitie om op korte termijn meer supermarkten in Rotterdam te openen. Voedselbank Rotterdam is één van de 177 voedselbanken in Nederland. We zijn de grootste en tevens de oudste. Er werken hier ruim 350 vrijwilligers die wekelijks 7600 huishoudens van een voedselpakket voorzien. Dan heb je het over 80.000 kg voedsel! Goede voedingsmiddelen die anders zouden worden weggegooid.

Medewerker Kringloopwinkel Keigoed
Rotterdam

Medewerker Kringloopwinkel Keigoed

Wekelijks · 5 tot 10 uur
Voedselbank Rotterdam

Medewerker Kringloopwinkel Keigoed (vrijwilliger) Oog voor voedsel, hart voor mensen. Kom jij ook zo graag in onze kringloopwinkel aan de Keileweg? Dan is dit je kans! We zoeken namelijk iemand die ons ‘Keigoed’-team komt versterken op de vrijdag en zaterdag. Samen met andere vrijwilligers zorg je dat al die mooie meubels, kleding, boeken, glaswerk, serviezen, speelgoed en drogisterij-artikelen verkocht worden. Prima spullen voor kleine prijzen. Dus, heb jij nog wat tijd over en houd je van gezelligheid, kom dan helpen in de winkel. Ervaring is niet nodig, enthousiasme wel! Wat ga je doen? - Aanpakken: je etaleert de goederen in de daarvoor bestemde rekken. Je voorziet alle winkelproducten van prijzen. - Kassabediening: jouw enthousiasme zorgt dat mensen terugkomen! - Helpen: je staat klanten vriendelijk te woord. - Schoonmaken: je houdt de winkel netjes op orde. - Samenwerken: gezellige praatjes met collega’s en klanten.   Wij bieden jou: - Voldoening: jij zorgt dat ook mensen met een kleine beurs kunnen shoppen. - Gezelligheid: je ontmoet mensen in alle soorten en maten. - Regelmaat: een vaste dag of dagdeel. De winkel is open van 10.00 uur tot 15.00 uur. - Waardering: jij helpt mee om de armoede in Rotterdam te bestrijden. - Goed bereikbare locatie aan de Keileweg in de Rotterdamse haven, Je krijgt een reiskostenvergoeding (woon-werkverkeer) van 0,23 cent per km en een vrijwilligersovereenkomst. Niet twijfelen, maar doen! Meld je aan (eventueel met je CV en je motivatie) naar [e-mailadres verborgen]. Hopelijk zien we je snel. Voedselbank Rotterdam is een stichting zonder winstoogmerk en werkt uitsluitend met vrijwilligers. We bieden mensen die het financieel slecht hebben een steuntje in de rug. Dit doen we in de vorm van een tijdelijk voedselpakket, welke ontzorgd. Met een volle maag kun je immers beter aan je toekomst werken. Daarnaast is Voedselbank Rotterdam een regionaal distributiecentrum. Via onze opslagruimte in het Keilehavengebied bevoorraden we 31 voedselbanken, 2 uitdeelpunten en 3 supermarkten in Zuid-Holland, Utrecht en Gelderland. Het is onze ambitie om op korte termijn meer supermarkten in Rotterdam te openen. Voedselbank Rotterdam is één van de 177 voedselbanken in Nederland. We zijn de grootste en tevens de oudste. Er werken hier ruim 350 vrijwilligers die wekelijks 7600 huishoudens van een voedselpakket voorzien. Dan heb je het over 80.000 kg voedsel! Goede voedingsmiddelen die anders zouden worden weggegooid.

Vorkheftruck Chauffeur gecertificeerd
Rotterdam

Vorkheftruck Chauffeur gecertificeerd

Wekelijks · 5 tot 10 uur
Voedselbank Rotterdam

Vorkheftruck Chauffeur (vrijwilliger) Oog voor voedsel, hart voor mensen. Jouw vorkheftruck certificaat is ons goud waard. Je sjees in je vorkheftruck in ons grote distributiecentrum rond, want je haal de gedoneerde producten uit de vrachtwagens en zet ze op de juiste plek in ons grote (ook een deel gekoelde) magazijn. In ons (regionaal) distributiecentrum (DC) werken we met een team van 100 enthousiaste vrijwilligers om wekelijks 80 ton voedsel te verzamelen om naar 7600 gezinnen te verdelen. Samen klaren we de klus en helpen de armoede te bestrijden. Wij zoeken een vorkheftruck chauffeur die ons 1 of meer dagen per week wil komen helpen. Heb jij rijervaring en vind je het leuk om ons team te komen versterken dan willen we jou graag uitnodigen. Voedselbank Rotterdam zoekt per direct een vorkheftruck chauffeur Wat ga je doen: - Ontvangen en lossen van vrachtwagens. - Pallets in de opslag zetten in de stellingen, koeling of vriezer. - Pallets klaar zetten voor het order verzamelen, of om ze uit te leveren. - Laden van vrachtagens voor transport naar onze supermarkten of naar andere voedselbanken. Wij bieden jou: - Voldoening. Door jouw inzet kunnen we wekelijks 7600 huishoudens van een voedselpakket voorzien; - Keuze welke dag(en) je wil werken. Wij zijn open van maandag t/m vrijdag tussen 8:30 en 13:30 uur. - Samenwerken met een leuke groep vrijwilligers in een gezellig DC. - Dagelijks een warme lunchmaaltijd met je team. - Goed bereikbare locatie aan de Keilestraat in de Rotterdamse haven, Je krijgt een reiskostenvergoeding (woon-werkverkeer) van 0,23 cent per km en een vrijwilligersovereenkomst. Niet twijfelen. Doen! Heb je nog vragen over deze vacature, neem dan gerust contact op met Frits Coremans, tel [telefoonnummer verborgen] of meld je aan (eventueel met je CV en je motivatie) naar [e-mailadres verborgen].  Voedselbank Rotterdam is een stichting zonder winstoogmerk en werkt uitsluitend met vrijwilligers. We bieden mensen die het financieel slecht hebben een steuntje in de rug. Dit doen we in de vorm van een tijdelijk voedselpakket, welke ontzorgd. Met een volle maag kun je immers beter aan je toekomst werken. Daarnaast is Voedselbank Rotterdam een regionaal distributiecentrum. Via onze opslagruimte in het Keilehavengebied bevoorraden we 31 voedselbanken, 2 uitdeelpunten en 3 supermarkten in Zuid-Holland, Utrecht en Gelderland. Het is onze ambitie om op korte termijn meer supermarkten in Rotterdam te openen. Voedselbank Rotterdam is één van de 177 voedselbanken in Nederland. We zijn de grootste en tevens de oudste. Er werken hier ruim 350 vrijwilligers die wekelijks 7600 huishoudens van een voedselpakket voorzien. Dan heb je het over 80.000 kg voedsel! Goede voedingsmiddelen die anders zouden worden weggegooid.

Medewerker distributie bulk Voedselbank
Rotterdam

Medewerker distributie bulk Voedselbank

Wekelijks · 4 tot 8 uur
Voedselbank Rotterdam

Medewerker distributie bulk (vrijwilliger) Oog voor voedsel, hart voor mensen. Ons regionaal distributiecentrum zoekt een vrijwilliger die grote partijen groente en fruit kan ompakken en verdelen. Niet voor in de voedselpakketten, maar voor transport naar andere 31 voedselbanken in de regio. Je helpt mee om 7600 huishoudens iedere week van voedsel op tafel te voorzien. Zie jij een actieve dag wel zitten? Kom dan ons gezellige team versterken. Samen klaren we de klus en helpen we de armoede te bestrijden. Voedselbank Rotterdam zoekt per direct een medewerker distributie bulk Wat ga je doen: - Samenwerken. Ons kleine team wil graag met jou deze dag leuk invullen! - Mensen ontmoeten. Want 31 voedselbanken komen hun producten ophalen, je gaat ze allemaal ontmoeten. - Tillen. Om de orders klaar te maken, moet je ook zwaardere dozen kunnen tillen. - Tellen. Jij zorgt dat elke voedselbank de afgesproken hoeveelheid ontvangt. - Lezen. Je assisteert bij het lezen van de orders. Wij bieden jou: - Veel contacten. Je werkt met mensen in alle soorten en maten. - Regelmaat. Dinsdag, woensdag of donderdag kunnen we je hulp gebruiken (werktijden van 8.30 uur tot 13.30 uur). En dat bij voorkeur voor langere tijd. - Voldoening. Door jouw inzet ontvangen ook voedselbanken in de regio wekelijks hun goederen. - De mogelijkheid om op onze heftruck te rijden (mits in bezit van certificaat). - Een toegankelijke werkomgeving. Op een goed bereikbare locatie in Rotterdam (reiskostenvergoeding van 0,23 cent per km) en met dagelijkse warme lunch. Niet twijfelen. Doen! Heb je nog vragen over deze vacature, neem dan gerust contact op met Frits Coremans, tel [telefoonnummer verborgen] of meld je aan (eventueel met je CV en je motivatie) naar [e-mailadres verborgen].  Voedselbank Rotterdam is een stichting zonder winstoogmerk en werkt uitsluitend met vrijwilligers. We bieden mensen die het financieel slecht hebben een steuntje in de rug. Dit doen we in de vorm van een tijdelijk voedselpakket, welke ontzorgd. Met een volle maag kun je immers beter aan je toekomst werken. Daarnaast is Voedselbank Rotterdam een regionaal distributiecentrum. Via onze opslagruimte in het Keilehavengebied bevoorraden we 31 voedselbanken, 2 uitdeelpunten en 3 supermarkten in Zuid-Holland, Utrecht en Gelderland. Het is onze ambitie om op korte termijn meer supermarkten in Rotterdam te openen. Voedselbank Rotterdam is één van de 177 voedselbanken in Nederland. We zijn de grootste en tevens de oudste. Er werken hier ruim 350 vrijwilligers die wekelijks 7600 huishoudens van een voedselpakket voorzien. Dan heb je het over 80.000 kg voedsel! Goede voedingsmiddelen die anders zouden worden weggegooid.

Onderhoud/Facilitair medewerker Voedselbank
Rotterdam

Onderhoud/Facilitair medewerker Voedselbank

Wekelijks · 4 tot 8 uur
Voedselbank Rotterdam

Onderhoud/Facilitair medewerker (vrijwilliger) Oog voor voedsel, hart voor mensen. Houd jij ook zo van een schone en veilige werkomgeving? En weet je precies hoe je dat voor elkaar krijgt? Dan staat ons distributiecentrum te springen om jouw inzet. In dit pand werken dagelijks tientallen vrijwilligers met honderden kilo’s voedingsmiddelen. Deel je facilitaire kennis! Daarmee help niet alleen hen, maar ook de 7600 huishoudens die afhankelijk zijn van een voedselpakket. Bij de Voedselbank in Rotterdam werken we met 350 vrijwilligers op verschillende locaties.Naast ons distributie centrum aan de Keilestraat en kantoor aan de Keileweg hebben we ook nog drie voedselbank supermarkten in de stad. Ons facilitair team zorgt ervoor dat alles op deze locaties goed draait. Steeds zijn er kleine klusjes en soms ook grotere projecten om dit voor elkaar te krijgen. Steek jij je handen uit de mouwen en kom je het facilitaire team helpen? Voedselbank Rotterdam zoekt per direct een onderhoud/facilitair medewerker Wat ga je doen? - Aanpakken. Je bepaalt wat er aan onderhoud, beveiliging en schoonmaak moet gebeuren en zet dit om in acties. - Controleren. Van gebouw en middelen. Hoe is de staat van machines, koelcellen en elektrische apparaten? Moet er iets hersteld of besteld worden? - Verdelen. Je weet welke werkzaamheden we zelf kunnen uitvoeren en welke je beter kunt uitbesteden. - Aansturen. Je verdeelt taken en helpt de vrijwilligers bij het kook-, schoonmaak en onderhoudswerk. - Overleggen. Je onderhandelt met leveranciers van externe bedrijven. We bieden jou: - Vrijwilligerswerk op de leukste plekken in Rotterdam (hoofd locaties aan de Keileweg en Keilestraat). - Vrijheid en Verantwoordelijkheid. Je bepaalt zelf wat je wanneer doet en zorgt samen met het team ervoor de alle installaties en gebouwen van de voedselbank optimaal functioneren. - Veel contacten. Je werkt samen met je team, met alle vrijwilligers en externe leveranciers. - Gezelligheid. Dagelijks een warme lunch met je leuke collega’s. - Een goed bereikbare locatie aan de Keilestraat in de Rotterdamse haven, Je krijgt een reiskostenvergoeding (woon-werkverkeer) van 0,23 cent per km en een vrijwilligersovereenkomst. Niet twijfelen. Doen! Heb je nog vragen over deze vacature, neem dan gerust contact op met Frits Coremans, tel [telefoonnummer verborgen] of meld je aan (eventueel met je CV en je motivatie) naar [e-mailadres verborgen].  Voedselbank Rotterdam is een stichting zonder winstoogmerk en werkt uitsluitend met vrijwilligers. We bieden mensen die het financieel slecht hebben een steuntje in de rug. Dit doen we in de vorm van een tijdelijk voedselpakket, welke ontzorgd. Met een volle maag kun je immers beter aan je toekomst werken. Daarnaast is Voedselbank Rotterdam een regionaal distributiecentrum. Via onze opslagruimte in het Keilehavengebied bevoorraden we 31 voedselbanken, 2 uitdeelpunten en 3 supermarkten in Zuid-Holland, Utrecht en Gelderland. Het is onze ambitie om op korte termijn meer supermarkten in Rotterdam te openen. Voedselbank Rotterdam is één van de 177 voedselbanken in Nederland. We zijn de grootste en tevens de oudste. Er werken hier ruim 350 vrijwilligers die wekelijks 7600 huishoudens van een voedselpakket voorzien. Dan heb je het over 80.000 kg voedsel! Goede voedingsmiddelen die anders zouden worden weggegooid.

Medewerker Personeel & Organisatiezaken
Rotterdam

Medewerker Personeel & Organisatiezaken

Wekelijks · 4 tot 10 uur
Voedselbank Rotterdam

Medewerker Personeel & Organisatiezaken (vrijwilliger) Oog voor voedsel, hart voor mensen. We zien je staan! Je barst van de ervaring met en kennis van personeelszaken. Eigenschappen waar wij om staan te springen. En jij? Kan je ook niet wachten om ze (weer) te benutten? Geef onze 350 vrijwilligers de aandacht die ze verdienen en vul de magen van 7600 Rotterdamse gezinnen. Jij maakt het verschil. Voedselbank Rotterdam werkt uitsluitend met vrijwilligers. Het team van P&O leidt dit in goede banen. Dit team medewerkers zijn operationeel gezien grotendeels zelfsturend en regelen de personeelszaken op zowel het hoofdkantoor als in het distributiecentrum (DC). Maar ook vanaf thuis. Een veelzijdige klus, inderdaad. En het mooie is, we zoeken versterking! Iemand waarvan we niet het handje hoeven vast te houden, maar die bekend is met het vakgebied. Wat ga je doen? - Aanpakken! Met 350 vrijwilligers heeft personeelszaken altijd wel wat te doen. Je zorgt dat arbeidsomstandigheden netjes worden nageleefd. - Structuur brengen. Instroom, doorstroom en uitstroom: jij houdt overzicht en zorgt dat het soepel verloopt. - Enthousiasmeren. Je verwelkomt nieuwe vrijwilligers op onze verschillende werkvloeren. Je zorgt dat iedereen zich gehoord en gezien voelt. Je beheerst dus de Nederlandse taal. - Computeren. Er is altijd administratief werk. Bijvoorbeeld de digitale dossiers die je voor nieuwe vrijwilligers moet aanmaken in ons informatiesysteem.   - Overleggen. Je neemt deel aan het maandelijkse personeelszaken overleg, op locatie of via beeldbellen. Wij bieden jou: - Vrolijke hectiek. Het is hier nooit saai. - Verantwoordelijkheid. Je bent contactpersoon en vraagbaak voor de vrijwilligers. - Waardering. We omarmen jouw ervaring met P&O en gebruiken jouw kennis om verbinding te creëren. - Gezelligheid. Je ontmoet mensen in alle soorten en maten. - Voldoening. Je zorgt voor tevreden vrijwilligers en voorziet zo onze cliënten elke week weer van een mooi voedselpakket. Niet twijfelen, maar doen! Meld je aan (eventueel met je CV en je motivatie) naar [e-mailadres verborgen]. Hopelijk zien we je snel. Vacatures Voedselbank Supermarkt VACATURES VOEDSELBANK SUPERMARKT Als elke vrijwilliger een ster kreeg, werd het nooit meer donker. Dat voelt goed, nietwaar? De schappen liggen vol en je winkel ziet er verzorgd uit. Allemaal dankzij jou. En de anderen uit je team natuurlijk. Samen helpen jullie Rotterdammers aan een gevulde boodschappentas en voorkom je verspilling van voedsel. Jouw inspanning is dus zeer welkom! Versterk het team en bestrijd de armoede in je eigen stad. Alle vacatures Hoofd supermarkten Hoofd supermarkten Je bent flexibel en tenminste 1 dag per week beschikbaar, liever meer, zelf in te delen Voedselbank Rotterdam heeft 3 supermarkten in de stad (Groene Hilledijk, Mathenesserweg en Crooswijkseweg) Ben jij die spin in het web, die zorgt dat al onze supermarkten optimaal draaien? Help je mee de supermarkten verder te ontwikkelen? En vind jij het leuk om met veel verschillende teams samen te werken? Dan is de functie van Hoofd Supermarkten voor jou! BEKIJK VACATURE Supermarkt manager Supermarkt manager een vaste dag(deel) in de week (of inval) op de Groene Hilledijk 225b Groene Hilledijk 225b Altijd al graag een eigen supermarkt willen runnen? Deze is helemaal leuk want er wordt geshopt zonder dat er wordt afgerekend. Voedselbank cliënten komen bij jou in de winkel hun voedingsmiddelen ophalen. Deze mogen ze zelf uitkiezen en daar zijn we blij mee. BEKIJK VACATURE Locatie manager supermarkt zuid Locatie manager supermarkt zuid Je bent 1 (flexibele) dag per week beschikbaar, daarnaast heb je soms tijd voor overleg of een training. Voedselbank Supermarkt Groene Hilledijk 225b Wil jij verantwoordelijk zijn voor onze supermarkt op Rotterdam Zuid? Onze grootste sociale supermarkt waar er door onze cliënten wordt geshopt zonder dat er wordt afgerekend. Mooi toch! BEKIJK VACATURE Supermarkt medewerker Supermarkt medewerker Tenminste één dagdeel per week. Mathenesserweg of Crooswijkseweg of de Groene Hilledijk Dat voelt goed, nietwaar? De schappen liggen vol en je supermarkt ziet er verzorgd uit. Allemaal dankzij jou. En de anderen uit je team natuurlijk. Samen helpen jullie Rotterdammers aan een gevulde boodschappentas en voorkom je verspilling van voedsel. Jouw inspanning is dus zeer welkom! Versterk het team en bestrijd de armoede in je eigen stad. BEKIJK VACATURE Personeelsplanner supermarkten Personeelsplanner supermarkten Variabel Veel van het regelwerk kun je vanuit huis doen of vanuit ons kantoor aan de Keileweg of in de supermarkten Draai jij je hand niet om voor een goede puzzel? Dan staan wij te springen om jouw inzet! Want roosters maken, is een vak apart. En oh zo noodzakelijk. Zonder de juiste bezetting kunnen onze drie supermarkten immers niet optimaal functioneren. Gelukkig zorg jij dat er voldoende vrijwilligers ingeroosterd staan. BEKIJK VACATURE BEKIJK DE OVERIGE VACATURES VAN ALLE VOEDSELBANKEN Voedselbank Rotterdam is een stichting zonder winstoogmerk en werkt uitsluitend met vrijwilligers. We bieden mensen die het financieel slecht hebben een steuntje in de rug. Dit doen we in de vorm van een tijdelijk voedselpakket, welke ontzorgd. Met een volle maag kun je immers beter aan je toekomst werken. Daarnaast is Voedselbank Rotterdam een regionaal distributiecentrum. Via onze opslagruimte in het Keilehavengebied bevoorraden we 31 voedselbanken, 2 uitdeelpunten en 3 supermarkten in Zuid-Holland, Utrecht en Gelderland. Het is onze ambitie om op korte termijn meer supermarkten in Rotterdam te openen. Voedselbank Rotterdam is één van de 177 voedselbanken in Nederland. We zijn de grootste en tevens de oudste. Er werken hier ruim 350 vrijwilligers die wekelijks 7600 huishoudens van een voedselpakket voorzien. Dan heb je het over 80.000 kg voedsel! Goede voedingsmiddelen die anders zouden worden weggegooid.  

Personeelsplanner Voedselbank Rotterdam
Rotterdam

Personeelsplanner Voedselbank Rotterdam

Wekelijks · 4 tot 10 uur
Voedselbank Rotterdam

Personeelsplanner supermarkten (vrijwilliger) Oog voor voedsel, hart voor mensen Draai jij je hand niet om voor een goede puzzel? Dan staan wij te springen om jouw inzet! Want roosters maken, is een vak apart. En oh zo noodzakelijk. Zonder de juiste bezetting kunnen onze 3 supermarkten immers niet optimaal functioneren. Gelukkig zorg jij dat er voldoende vrijwilligers ingeroosterd staan. Dus, tijd over of toe aan een nieuwe uitdaging? Help mee en bestrijd de armoede in Rotterdam. Als personeelsplanner supermarkten versterk je Voedselbank Rotterdam. Wat ga je doen? - Plannen. Je zorgt dat in elke supermarkt voldoende vrijwilligers staan. - Overzicht houden. Je beheert en informeert de pool van supermarktvrijwilligers. - Administratie. Samen met afdeling personeelszaken houd je alle (persoons)gegevens up to date. - Snel schakelen. Je verwerkt ziekmeldingen, afwezigheid en vakanties. Je maakt de roosters weer kloppend. - Initiatief nemen. Je bent betrokken bij de werving en selectie van nieuwe vrijwilligers en helpt hen op weg (contracten en werkkleding). We zoeken meerdere planners, dus je kunt samenwerken in een team We bieden jou: - Verantwoordelijkheid. Dankzij jou is de bezetting van de supermarkten goed geregeld. - Voldoening. De mogelijkheid om meer te doen met je kennis en kwaliteiten. - Gezelligheid. Nieuwe mensen, nieuwe contacten en een enthousiast team om mee samen te werken. Kortom plezier maken met z'n allen. - Zelfstandigheid. Wij hoeven je handje niet vast te houden. Je doet wat je belooft. - Waardering. Met jouw inzet help je Rotterdammers aan een goed gevulde boodschappentas. Een tegemoetkoming in je reiskosten en dagelijks een (warme) lunch. Veel van het regelwerk kun je vanuit huis doen of vanuit ons kantoor aan de Keileweg. Daarnaast is het wel zo prettig als je regelmatig op onze locaties aan de Mathenesserweg , Groene Hilledijk of Crooswijkseweg aanwezig bent.   Niet twijfelen. Doen! Heb je nog vragen over deze vacature, neem dan gerust contact op met Susan Vermunt, tel [telefoonnummer verborgen] of meld je aan (eventueel met je CV en je motivatie) naar [e-mailadres verborgen]. Ook als je op een andere locatie beschikbaar bent voor deze vrijwilligersfunctie horen we graag van je. Voedselbank Rotterdam is een stichting zonder winstoogmerk en werkt uitsluitend met vrijwilligers. We bieden mensen die het financieel slecht hebben een steuntje in de rug. Dit doen we in de vorm van een tijdelijk voedselpakket, welke ontzorgd. Met een volle maag kun je immers beter aan je toekomst werken. Daarnaast is Voedselbank Rotterdam een regionaal distributiecentrum. Via onze opslagruimte in het Keilehavengebied bevoorraden we 31 voedselbanken, 2 uitdeelpunten en 3 supermarkten in Zuid-Holland, Utrecht en Gelderland. Het is onze ambitie om op korte termijn meer supermarkten in Rotterdam te openen. Voedselbank Rotterdam is één van de 177 voedselbanken in Nederland. We zijn de grootste en tevens de oudste. Er werken hier ruim 350 vrijwilligers die wekelijks 7600 huishoudens van een voedselpakket voorzien. Dan heb je het over 80.000 kg voedsel! Goede voedingsmiddelen die anders zouden worden weggegooid.

Hoofd supermarkten voedselbank Rotterdam
Rotterdam

Hoofd supermarkten voedselbank Rotterdam

Wekelijks · 4 tot 8 uur
Voedselbank Rotterdam

Hoofd supermarkten (vrijwilliger) Oog voor voedsel, hart voor mensen. Ben jij die spin in het web, die zorgt dat al onze supermarkten optimaal draaien? Help je mee de supermarkten verder te ontwikkelen? En vind jij het leuk om met veel verschillende teams samen te werken? Dan is de functie van Hoofd Supermarkten voor jou! Voedselbank Rotterdam heeft 3 supermarkten in de stad (Groene Hilledijk, Mathenesserweg en Crooswijkseweg). In totaal werken hier wel 160 vrijwilligers. In iedere supermarkt zijn teams met een supermarktmanager en medewerkers. Die werken op dezelfde manier met dezelfde richtlijnen. We zoeken nu een hoofd supermarkten die flexibel is in zijn of haar tijd en die ervoor zorgt dat de supermarkten fantastisch functioneren. Voedselbank Rotterdam zoekt per direct een hoofd supermarkten Wat ga je doen? - Je bent verantwoordelijk voor succesvolle supermarkten door het ondersteunen en het creëren van een goede samenwerking van de drie supermarkt locatiemanagers. - Je helpt mee de personeelsplanning, bevoorrading en bestellingen. Je coördineert facilitaire zaken. - Je schakelt zo nodig met de Clientadministratie om het beste te plannen voor onze cliënten. - Je zet je in voor een verdere ontwikkeling en verbetering van ons winkelconcept. De vierde komt er ooit aan. - We staan open voor een duo baan of zelfs met z'n drieën! Jullie zijn gezamenlijk hoofden supermarkten. Jij kunt: - Samenwerken. Motiveren, stimuleren en coachen. Alles zit in je bloed; je krijgt hier energie van. - Leidinggeven in een vrijwilligersorganisatie. Ervaring in een leidinggevende en/of coördinerende functie is een pré. Je ervaring wordt alleen maar groter. - Presteren. Je hebt oog voor de vrijwilligers en onze cliënten. Door jouw gevoel voor service voelen vrijwilligers en cliënten zich prettig in de supermarkt. - Tijd vrijmaken. Je bent flexibel en tenminste 1 dag per week beschikbaar, liever meer, zelf in te delen. Graag voor een langere periode, dit overleggen we graag met jou. Het is ook mogelijk deze functie in duobaan te doen. - Werken door heel Rotterdam. Je bent regelmatig in de 3 supermarkten, op kantoor en in het distributiecentrum. We bieden jou: - Waardering. Jij bent belangrijk voor de Voedselbank Rotterdam. Je krijg hiervoor alle credits. - Gezellig vrijwilligerswerk. Samen met jouw team van locatiemanagers en vele andere afdelingen. - Zelfsturing. De verantwoordelijkheid voor de drie supermarkten is helemaal aan jou besteedt. - Een goed gevoel! Je levert een belangrijke bijdrage aan de armoedebestrijding in de stad en je draagt bij aan het tegengaan van verspilling van voedsel. - Je krijgt een reiskostenvergoeding (woon-werkverkeer) van 0,23 cent per km en een vrijwilligersovereenkomst. Niet twijfelen. Doen! Heb je nog vragen over deze vacature, neem dan gerust contact op met Susan Vermunt, tel [telefoonnummer verborgen] of meld je aan (eventueel met je CV en je motivatie) naar [e-mailadres verborgen].  Voedselbank Rotterdam is een stichting zonder winstoogmerk en werkt uitsluitend met vrijwilligers. We bieden mensen die het financieel slecht hebben een steuntje in de rug. Dit doen we in de vorm van een tijdelijk voedselpakket, welke ontzorgd. Met een volle maag kun je immers beter aan je toekomst werken. Daarnaast is Voedselbank Rotterdam een regionaal distributiecentrum. Via onze opslagruimte in het Keilehavengebied bevoorraden we 31 voedselbanken, 2 uitdeelpunten en 3 supermarkten in Zuid-Holland, Utrecht en Gelderland. Het is onze ambitie om op korte termijn meer supermarkten in Rotterdam te openen. Voedselbank Rotterdam is één van de 177 voedselbanken in Nederland. We zijn de grootste en tevens de oudste. Er werken hier ruim 350 vrijwilligers die wekelijks 7600 huishoudens van een voedselpakket voorzien. Dan heb je het over 80.000 kg voedsel! Goede voedingsmiddelen die anders zouden worden weggegooid.

Bijrijder Voedselbank Rotterdam
Rotterdam

Bijrijder Voedselbank Rotterdam

Wekelijks · 5 tot 10 uur
Voedselbank Rotterdam

Bijrijder (vrijwiliger) Oog voor voedsel, hart voor mensen. Al meer dan 20 jaar helpt Voedselbank Rotterdam de armste inwoners van onze stad. Dag in, dag uit. En dat doen we met mensen zoals jij. Rotterdam, uiteraard de mooiste stad van Nederland. Help jij mee onze voedselpakketten op te halen en te bezorgen? Wekelijks zijn ruim 7600 gezinnen afhankelijk van de Voedselbank. Met een dagje per week help je ze al uit de brand. Jij lekker mee op de wagen en zij een volle maag. Voedselbank Rotterdam zoekt per direct een bijrijder voor op onze vrachtwagen Je vindt het leuk om: - Samen met de chauffeur voedsel en non-food artikelen op te halen bij onze leveranciers en af te leveren bij ons distributiecentra. - De supermarkten bevoorraden vanuit het DC (de rolcontainers kunnen zwaar zijn dus je moet wel wat kracht hebben). - Vroeg te beginnen (7:30 uur), dan ben je wel ook weer vroeg klaar. - Soms een langere rit te maken naar een voedselbank in een andere stad. Wij bieden jou: - Gezelligheid. Meerijden met onze chauffeur in de transport bus (met laadklep) of vrachtwagen. - Plezier. Je ontmoet mensen in alle soorten en maten. - Voldoening. Je werkt in een team en bestrijdt armoede en honger. - Afwisseling. Je gaat (weer) op pad; thuisblijven kan altijd nog! Een goed bereikbare locatie aan de Keilestraat in de Rotterdamse haven, Je krijgt een reiskostenvergoeding (woon-werkverkeer) van 0,23 cent per km en een vrijwilligersovereenkomst. Niet twijfelen. Doen! Heb je nog vragen over deze vacature, neem dan gerust contact op met Frits Coremans, tel [telefoonnummer verborgen] of meld je aan (eventueel met je CV en je motivatie) naar [e-mailadres verborgen].  Voedselbank Rotterdam is een stichting zonder winstoogmerk en werkt uitsluitend met vrijwilligers. We bieden mensen die het financieel slecht hebben een steuntje in de rug. Dit doen we in de vorm van een tijdelijk voedselpakket, welke ontzorgd. Met een volle maag kun je immers beter aan je toekomst werken. Daarnaast is Voedselbank Rotterdam een regionaal distributiecentrum. Via onze opslagruimte in het Keilehavengebied bevoorraden we 31 voedselbanken, 2 uitdeelpunten en 3 supermarkten in Zuid-Holland, Utrecht en Gelderland. Het is onze ambitie om op korte termijn meer supermarkten in Rotterdam te openen. Voedselbank Rotterdam is één van de 177 voedselbanken in Nederland. We zijn de grootste en tevens de oudste. Er werken hier ruim 350 vrijwilligers die wekelijks 7600 huishoudens van een voedselpakket voorzien. Dan heb je het over 80.000 kg voedsel! Goede voedingsmiddelen die anders zouden worden weggegooid.

Medewerker voedselwerving Voedselbank
Rotterdam

Medewerker voedselwerving Voedselbank

Wekelijks · 4 tot 10 uur
Voedselbank Rotterdam

Medewerker voedselwerving (vrijwilliger) Oog voor voedsel, hart voor mensen. Voedsel en non-food. Alle producten die we gebruiken, hebben we gekregen. Van grote leveranciers en kleinere ondernemers. De vrijwilligers van voedselwerving zitten er bovenop en scoren zich suf. Jouw inzet kunnen we dus goed gebruiken. En zeg nou zelf, wat is er mooier dan je tijd in te zetten voor het goede doel? Jij zorgt voor voedsel op tafel, dit ontzorgd. Met twee dagen, van vier uurtjes, per week maak je al een groot verschil. Voedselbank Rotterdam zoekt per direct een medewerker voedselwerving We ga je doen? - Werven, werven en nog eens werven! Via Voedselbanken Nederland komt er iedere dag donaties binnen. - Overzicht houden. Je handelt de dagelijkse mailtjes af en zit bovenop elk aanbod. - Samenwerken. Met je eigen teamleden en de vrijwilligers van kantoor en distributiecentrum. - Prioriteren. Wat is op dit moment het hardst nodig en hoe ga je die vraag invullen? - Plannen. Wat, wanneer en hoe. Je hebt ze logistiek op een rijtje! We bieden jou: - Gezelligheid. Nieuwe mensen, nieuwe contacten en een groot enthousiast team om mee samen te werken. - Zelfstandigheid. Wij omarmen jouw initiatieven om zoveel mogelijk voedseldonaties binnen te halen. - Verantwoordelijkheid. Jij legt contacten met sponsoren, bedrijven en organisaties. Je weet de juiste dingen te zeggen en voelt verhoudingen aan. - Zelfontplooiing. Voedselwerving omvat een breed scala aan werkzaamheden. Van administratie en scoren van voedingsmiddelen tot en met transport en opslag. Kies je kracht! - Een tegemoetkoming in je reiskosten en dagelijks een (warme) lunch. Niet twijfelen. Doen! Heb je nog vragen over deze vacature, neem dan gerust contact op met Frits Coremans, tel [telefoonnummer verborgen] of meld je aan (eventueel met je CV en je motivatie) naar [e-mailadres verborgen].  Voedselbank Rotterdam is een stichting zonder winstoogmerk en werkt uitsluitend met vrijwilligers. We bieden mensen die het financieel slecht hebben een steuntje in de rug. Dit doen we in de vorm van een tijdelijk voedselpakket, welke ontzorgd. Met een volle maag kun je immers beter aan je toekomst werken. Daarnaast is Voedselbank Rotterdam een regionaal distributiecentrum. Via onze opslagruimte in het Keilehavengebied bevoorraden we 31 voedselbanken, 2 uitdeelpunten en 3 supermarkten in Zuid-Holland, Utrecht en Gelderland. Het is onze ambitie om op korte termijn meer supermarkten in Rotterdam te openen. Voedselbank Rotterdam is één van de 177 voedselbanken in Nederland. We zijn de grootste en tevens de oudste. Er werken hier ruim 350 vrijwilligers die wekelijks 7600 huishoudens van een voedselpakket voorzien. Dan heb je het over 80.000 kg voedsel! Goede voedingsmiddelen die anders zouden worden weggegooid.

Locatiemanager supermarkt zuid voedselbank
Rotterdam

Locatiemanager supermarkt zuid voedselbank

Wekelijks · 4 tot 8 uur
Voedselbank Rotterdam

Locatie manager supermarkt zuid (vrijwilliger) Oog voor voedsel, hart voor mensen. Wil jij verantwoordelijk zijn voor onze supermarkt op Rotterdam Zuid? Onze grootste sociale supermarkt waar er wordt geshopt zonder dat er wordt afgerekend. Onze cliënten komen in de winkel hun boodschappen doen. Deze mogen ze zelf uitkiezen en daar zijn we blij mee. Onze supermarktmanagers zorgen dat de supermarkt draaien en jij begeleidt ze hierbij. Kortom, je eigen supermarkt draaien met vele leuke mede vrijwilligers. Voedselbank Rotterdam zoekt per direct een locatiemanager supermarkt Zuid Je werkzaamheden: - Je zorgt dat de supermarktmanagers op dezelfde manier werken en zorgt voor een goede overdracht. Jij zorgt voor een prettige sfeer en lost eventuele conflicten op. - Je zorgt dat de winkel er tiptop uitziet, met mooie schone schappen. Voedselveiligheid staat voorop. - Je zorgt samen met de personeelsplanner en afdeling personeelszaken voor een voldoende bezetting van de supermarkt. - Je werkt samen in het team van locatiemanagers van de andere supermarkten. Jullie rapporteren aan hoofd supermarkten. - Je werkt samen met het distributiecentrum om een optimale bevoorrading van de winkel te hebben. Jij kunt: - Samenwerken. Het zit je in je bloed; je krijgt hier energie van. - Leidinggeven in een vrijwilligersorganisatie. Ervaring in een leidinggevende en/of coördinerende functie is een pré. Je ervaring wordt alleen maar groter. - Motiveren, stimuleren en coachen. - Presteren. Door je oog voor onze cliënten en je gevoel voor service, draait jouw supermarkt als de beste. Werken met Excel en Word. - Tijd vrijmaken. Je bent 1 (flexibele) dag per week beschikbaar, daarnaast heb je soms tijd voor overleg of een training. Graag voor een langere periode, dit overleggen we graag met jou. We bieden jou: - De verantwoordelijkheid voor je ‘eigen’ winkel’. - Waardering. Doe meer met je ervaring en kennis. - Gezellig vrijwilligerswerk. Samen met jouw team van 7 a 8 managers en 6 tot 12 vrijwilligers per dagdeel. - Een goed gevoel! Je levert een belangrijke bijdrage aan de armoedebestrijding in de stad en je draagt bij aan het tegengaan van verspilling van voedsel. - Je krijgt een reiskostenvergoeding (woon-werkverkeer) van 0,23 cent per km en een vrijwilligersovereenkomst. Niet twijfelen. Doen! Heb je nog vragen over deze vacature, neem dan gerust contact op met Susan Vermunt, tel [telefoonnummer verborgen] of meld je aan (eventueel met je CV en je motivatie) naar [e-mailadres verborgen].  Voedselbank Rotterdam is een stichting zonder winstoogmerk en werkt uitsluitend met vrijwilligers. We bieden mensen die het financieel slecht hebben een steuntje in de rug. Dit doen we in de vorm van een tijdelijk voedselpakket, welke ontzorgd. Met een volle maag kun je immers beter aan je toekomst werken. Daarnaast is Voedselbank Rotterdam een regionaal distributiecentrum. Via onze opslagruimte in het Keilehavengebied bevoorraden we 31 voedselbanken, 2 uitdeelpunten en 3 supermarkten in Zuid-Holland, Utrecht en Gelderland. Het is onze ambitie om op korte termijn meer supermarkten in Rotterdam te openen. Voedselbank Rotterdam is één van de 177 voedselbanken in Nederland. We zijn de grootste en tevens de oudste. Er werken hier ruim 350 vrijwilligers die wekelijks 7600 huishoudens van een voedselpakket voorzien. Dan heb je het over 80.000 kg voedsel! Goede voedingsmiddelen die anders zouden worden weggegooid.

Supermarkt manager Voedselbank Rotterdam
Rotterdam

Supermarkt manager Voedselbank Rotterdam

Wekelijks · 4 tot 6 uur
Voedselbank Rotterdam

Supermarkt manager (ook op invalbasis) (vrijwillig) Oog voor voedsel, hart voor mensen. Altijd al graag een eigen supermarkt willen runnen? Deze is helemaal leuk want er wordt geshopt zonder dat er wordt afgerekend. Onze cliënten komen bij jou in de winkel hun voedingsmiddelen ophalen. Deze mogen ze zelf uitkiezen en daar zijn we blij mee. Jouw team van supermarkt medewerkers begeleidt ze hierbij. Resultaat: minder verspilling door een bewustere keuze! Voedselbank Rotterdam heeft drie supermarkten in de stad (Groene Hilledijk, Mathenesserweg en Crooswijkseweg). We zoeken nu voor 1 dag(deel) per week een supermarktmanager ter aanvulling op ons team in zuid. Maar inval supermarktmanagers zijn ook zeer welkom. Voedselbank Rotterdam zoekt per direct een (flexibele) supermarkt manager Wat ga je doen?  - Je opent de winkel met je medewerkers in de ochtend en ontvangt de levering van voedsel vanuit ons distributiecentrum. - Je zorgt dat de aangeleverde producten netjes op het schap komen te staan. Je krijgt mooie etenswaren binnen, dus daarmee kan je goed werk verrichten. - Je coördineert alle werkzaamheden die bij de dagelijkse praktijk horen, geeft leiding en biedt begeleiding aan jouw team van supermarkt medewerkers. - Jij zorgt enerzijds voor een prettige sfeer en anderzijds voor een succesvolle winkel. - Je bewaakt samen met de locatiemanager en de andere supermarktmanagers de continuïteit en kwaliteit van je winkel. Jij kunt: - Samenwerken. Het zit je in je bloed; je krijgt hier energie van.  - Leidinggeven in een vrijwilligersorganisatie. Ervaring in een leidinggevende en/of coördinerende functie is een pré. Je ervaring wordt alleen maar groter.  - Motiveren, stimuleren en coachen. Als supermarktmanager koppel je de voedselbank cliënt aan de vrijwilliger om samen het beste voedselpakket te kiezen.  - Presteren. Door je oog voor onze cliënten en je gevoel voor service, draait jouw supermarkt als de beste.  - Tijd vrijmaken. Je bent 1 vaste (halve) dag per week beschikbaar, daarnaast heb je soms tijd voor overleg of een training. Graag voor een langere periode, dit overleggen we graag met jou. Werken met Excel en Word.   We bieden jou:  - Waardering. Doe meer met je ervaring en kennis. - Gezellig vrijwilligerswerk. Samen met jouw team van 6 tot 12 vrijwilligers per dagdeel. - De verantwoordelijkheid voor je ‘eigen’ winkel op een vaste dag(deel) in de week. - Een goed gevoel! Je levert een belangrijke bijdrage aan de armoedebestrijding in de stad en je draagt bij aan het tegengaan van verspilling van voedsel. Niet twijfelen. Doen! Heb je nog vragen over deze vacature, neem dan gerust contact op met Susan, tel [telefoonnummer verborgen] of meld je aan (eventueel met je CV en je motivatie) naar [e-mailadres verborgen].  Voedselbank Rotterdam is een stichting zonder winstoogmerk en werkt uitsluitend met vrijwilligers. We bieden mensen die het financieel slecht hebben een steuntje in de rug. Dit doen we in de vorm van een tijdelijk voedselpakket, welke ontzorgd. Met een volle maag kun je immers beter aan je toekomst werken. Daarnaast is Voedselbank Rotterdam een regionaal distributiecentrum. Via onze opslagruimte in het Keilehavengebied bevoorraden we 31 voedselbanken, 2 uitdeelpunten en 3 supermarkten in Zuid-Holland, Utrecht en Gelderland. Het is onze ambitie om op korte termijn meer supermarkten in Rotterdam te openen. Voedselbank Rotterdam is één van de 177 voedselbanken in Nederland. We zijn de grootste en tevens de oudste. Er werken hier ruim 350 vrijwilligers die wekelijks 7600 huishoudens van een voedselpakket voorzien. Dan heb je het over 80.000 kg voedsel! Goede voedingsmiddelen die anders zouden worden weggegooid.

Recruiter
Rotterdam

Recruiter

Wekelijks · 4 tot 10 uur
Voedselbank Rotterdam

Recruiter (vrijwilliger) Recruiter Oog voor voedsel, hart voor mensen. Onze Voedselbank drijft op de inzet van vrijwilligers. Veel en vooral ook gemotiveerde personen. Maar ja, hoe vind je die pareltjes? In ieder geval niet op de gebaande paden. Weet jij het wel? En ben je bereid deze kennis met ons te delen? Super! Wij staan te springen om jouw ervaring en creativiteit. Samen vullen we de magen van 7600 Rotterdamse huishoudens. Voedselbank Rotterdam zoekt per direct een recruiter Wat ga je doen? - Je stelt vacatureteksten op en zet ze online. - Je bedenkt nieuwe wegen om aspirant vrijwilligers te benaderen. De doelgroepen zijn divers: van gepensioneerde professionals tot studenten met een tussenjaar. - Je legt contact met sollicitanten en houdt telefonische interviews voor een 1e selectie. - Je kan daarbij verder kijken dan een CV en weet vaardigheden te koppelen aan functies. - Met jouw enthousiasme kun je iedereen overhalen om vrijwilligerswerk te doen inclusief je eigen netwerk! We bieden jou: - Voldoening. De mogelijkheid om meer te doen met je kennis en kwaliteiten. - Resultaat. Jouw inzet borgt de continuïteit van de Voedselbank. Oftewel, je helpt mee armoede te bestrijden in Rotterdam. - Gezelligheid. Nieuwe mensen, nieuwe contacten en een enthousiast team om mee samen te werken. - Regelmaat. Je kunt twee dag(delen) per week invulling geven aan je taak. En dat bij voorkeur voor langere tijd. - Een tegemoetkoming in je reiskosten en dagelijks een (warme) lunch. Niet twijfelen, maar doen! Meld je aan (eventueel met je CV en je motivatie) naar [e-mailadres verborgen] .Wij nemen snel contact met je op nieuwe collega recruiter :) Voedselbank Rotterdam is een stichting zonder winstoogmerk en werkt uitsluitend met vrijwilligers. We bieden mensen die het financieel slecht hebben een steuntje in de rug. Dit doen we in de vorm van een tijdelijk voedselpakket, welke ontzorgd. Met een volle maag kun je immers beter aan je toekomst werken. Daarnaast is Voedselbank Rotterdam een regionaal distributiecentrum. Via onze opslagruimte in het Keilehavengebied bevoorraden we 31 voedselbanken, 2 uitdeelpunten en 3 supermarkten in Zuid-Holland, Utrecht en Gelderland. Het is onze ambitie om op korte termijn meer supermarkten in Rotterdam te openen. Voedselbank Rotterdam is één van de 177 voedselbanken in Nederland. We zijn de grootste en tevens de oudste. Er werken hier ruim 350 vrijwilligers die wekelijks 7600 huishoudens van een voedselpakket voorzien. Dan heb je het over 80.000 kg voedsel! Goede voedingsmiddelen die anders zouden worden weggegooid.

Anderen bekeken ook

Challenge: bouw een egelhuisje
Rotterdam

Challenge: bouw een egelhuisje

Eenmalig · 0 tot 1 uur
Zorgzaam010

Egels hebben steeds minder ruimte om te leven. Ze kunnen onze hulp goed gebruiken! Elk jaar sneuvelen er alleen al 135.000 egels in het verkeer. Gelukkig kunnen we de egels helpen. Nederland heeft namelijk 3 miljard vierkante meter aan tuin. En tuinen zijn een belangrijk leefgebied van egels. Een plek waar ze voedsel vinden en kunnen schuilen. Door in je tuin egels een handje te helpen, hoeven ze minder lange afstanden af te leggen om genoeg eten te vinden. De kans is dan kleiner dat ze een weg over moeten steken. Je kunt met jouw tuin het verschil maken. Maak je tuin egelvriendelijk: bouw een egelhuis, zorg voor een paar rommelhoekjes en voedsel in je tuin. Zo maken we samen van heel Nederland een thuis voor egels. Klik op "Ik doe mee" om meer te lezen over wat jij kan doen!

Jongeren
Challenge
(kleine) groepen
Challenge: kaartje voor eenzame ouderen
Rotterdam

Challenge: kaartje voor eenzame ouderen

Eenmalig · 0 tot 1 uur
Zorgzaam010

Bezorg eenzame ouderen letterlijk een glimlach door het sturen van een leuk kaartje 💌 Doe je mee? Het is heel makkelijk: 1. Klik hieronder op 'Ik doe mee' 2. Laat je naam en e-mailadres achter (of log in), zo weten wij wie er meedoet aan de actie 3. Je krijgt van ons tips voor het schrijven van een kaartje en een adres waar de kaartje(s) naartoe mogen. Plak een postzegel en doe op de bus. Klaar, je hebt iemand een grote glimlach bezorgd en daarmee een hart onder de riem gestoken. Tip: stuur deze challenge door naar collega's, vrienden of je familie. Hoe meer hoe leuker!

Jongeren
Challenge
(kleine) groepen
Red de bij met een Bijenhotel [Challenge]
Rotterdam

Red de bij met een Bijenhotel [Challenge]

Eenmalig · 0 tot 1 uur
Zorgzaam010

Ken jij het verschil tussen honingbijen en wilde bijen? Honingbijen leven in een bijenkorf bij de imker en maken honing. Wilde bijen leven juist in de vrije natuur en nemen het stuifmeel van de planten en bloemen mee naar de volgende plant en bloem. Ze helpen daardoor de groei van groenten, fruit en andere eetbare gewassen. Er zijn 358 soorten wilde bijen in Nederland, maar ze hebben het erg moeilijk... gelukkig kunnen we daar makkelijk iets aan doen! Wil jij ze helpen en maak je een Bijenhotel of Bijen Bed & Breakfast in je tuin voor deze zoemende vrienden? Geef je op, dan vertellen we je hoe je makkelijk je eigen bijen B&B maakt. Deze challenge is ook super leuk om samen met kinderen te doen!

Jongeren
Challenge
(kleine) groepen
Spreek Je Uit Tegen Discriminatie.
Rotterdam

Spreek Je Uit Tegen Discriminatie.

Eenmalig · 0 tot 1 uur
Zorgzaam010

Iedereen heeft recht op gelijke behandeling. Toch gebeurt het nog dagelijks dat mensen worden uitgesloten om hun huidskleur, geloof of beperking. In Rotterdam moet iedereen zichzelf kunnen zijn. Met de campagne Zie het. Zeg het. Meld het. roept de gemeente Rotterdammers op zich uit te spreken tegen discriminatie en racisme. Uit de jaarlijkse rapportage Discriminatiecijfers in 2023 blijkt dat het aantal registraties en meldingen in 2023 is gestegen. De meeste registraties bij de politie en meldingen bij antidiscriminatievoorzieningen gaan over discriminatie op grond van herkomst. Met de campagne Zie het. Zeg het. Meld het. wil de gemeente Rotterdam bewustwording over en meldingsbereidheid van discriminatie stimuleren. Draag jij bij aan deze belangrijke actie?

Jongeren
Challenge
(kleine) groepen
Geef Door Die Fiets!
Rotterdam

Geef Door Die Fiets!

Eenmalig · 0 tot 1 uur
Zorgzaam010

Heeft u een fiets in de schuur of kelderbox staan die u niet gebruikt? Maak dan een andere Rotterdammer blij. Geef uw fiets aan de Fietsbank. Fietsen is leuk en gezond. Op de fiets kom je overal: naar werk, school, vrienden en familie, hobby of sport. Maar, nog niet iedereen heeft een fiets. Het zou fantastisch zijn als het doneren van een gebruikte fiets net zo gewoon wordt als lege flessen naar de glasbak brengen. Gemeente Rotterdam werkt daarom samen met de organisatie van de Tour de France Femmes om zoveel mogelijk fietsen in te zamelen. Heb jij ook nog een fiets over? Meldt je dan aan voor deze challenge en vindt een inlever locatie in jouw buurt of maak een afspraak om je fiets op te laten halen!

Jongeren
Challenge
(kleine) groepen
Verkoel Rotterdam en plant een boom
Rotterdam

Verkoel Rotterdam en plant een boom

Eenmalig · 0 tot 1 uur
Zorgzaam010

Met Cool Down City moedigen we Rotterdammers aan om hun stad zelf met bomen te verkoelen. Door gratis bomen weg te geven, te verzamelen, ze te inspireren, te informeren over hun eigen mogelijkheden en Rotterdamse partijen te verbinden voor meer impact. Met de ambitie het bomenaantal in Rotterdam te verdrievoudigen. Wil jij meehelpen Rotterdam te verkoelen door zelf een boom te planten? Check dan de stappen hieronder hoe je dat kan doen: ✔️ Klik hieronder op de knop 'ik doe mee' ✔️ Hierna ontvang je alle info die je nodig hebt zoals de locatie waar je het boompje op kan halen en de openingstijden ✔️ Haal jouw boompje op en plant deze zelf of gezellig met anderen!

Challenge
(kleine) groepen
Challenge: foto's maken in het kralingse bos
Rotterdam

Challenge: foto's maken in het kralingse bos

Eenmalig · 0 tot 1 uur
Zorgzaam010

In het Kralingse Bos ligt een bijzondere plek: de Wolvenvallei. In 2020 is hier het bos opnieuw ingericht. Er is ruimte gemaakt voor een kreek met natuurvriendelijke oevers. De ontwikkeling van deze nieuwe biotoop volgt gemeente Rotterdam door het delen van foto’s. De fotoreeks is via een timelapse online te volgen. Iedereen kan daaraan bijdragen door het uploaden van een foto op locatie. Jij kan ook bijdragen! Kom je wel eens in het Kralingse Bos? Loop dan eens langs de wolvenvallei en maak een foto! Klik op de knop hier onder om meer te lezen over het insturen van de foto's.

Jongeren
Challenge
(kleine) groepen
Heel Rotterdam Wipt tegels
Rotterdam

Heel Rotterdam Wipt tegels

Eenmalig · tot uur
Zorgzaam010

Het wip-seizoen is geopend: wip, Rotterdam, wip! Van 21 maart tot en met 31 oktober speelt heel Nederland het NK Tegelwippen. Iedereen kan meedoen door tegels te vervangen voor groen in zijn eigen voor-, achter- of geveltuin. Jij dus ook! Laten we samen Rotterdam een stuk groener maken. Wanneer tegels worden vervangen door gras, bloemperken, bomen en geveltuinen, wordt Nederland meer klimaatbestendig, behaaglijker voor insecten en dieren, koeler op warme dagen én veel mooier! Klik op de onderstaande ik doe mee knop en ontvang het aanmeldformulier, hoe het werkt en inspiratie!

Jongeren
Challenge
(kleine) groepen
Vleermuis telling
Rotterdam

Vleermuis telling

24-05-2024 en 2 meer · 0 tot 1 uur
Zorgzaam010

Van 24 mei tot en met 26 mei is de Nationale Vleermuizentelling Wetenschappers willen graag weten hoe het gaat met de vleermuizenpopulatie in Nederland. Vleermuizen zijn namelijk een goed teken voor de duurzaamheid en diversiteit van een buurt! Meedoen is makkelijk: ✅Tel in je tuin ✅Tijdens de schemering ✅ Op teldagen in mei ✅ In een uurtje gepiept Tip: super leuk om samen met kids te doen! Klik op 'Ik doe mee' zodat we weten dat jij aan de slag wil en we je de bijbehorende info kunnen sturen. Alvast bedankt en natuurlijk heel veel plezier!

Challenge
Word flexvrijwilliger bij Amnesty
Rotterdam

Word flexvrijwilliger bij Amnesty

Eenmalig of wekelijks · 0 tot 1 uur
Zorgzaam010

Jouw talenten inzetten op het tijdstip wat jou het beste uitkomt? Wordt flexvrijwilliger bij Amnesty. Amnesty organiseert veel activiteiten waarbij we jouw hulp goed kunnen gebruiken. Je kunt ons bijvoorbeeld helpen met het verzamelen van handtekeningen op festivals, het opbouwen van evenementen of helpen bij administratieve klussen op het Amnesty-kantoor in Amsterdam. Vind je het leuk om af en toe bij te springen? Stuur een bericht en wij sturen jou het aanmeldformulier. Je bepaalt zelf per keer of je meedoet.

Jongeren
Challenge
(kleine) groepen