Buurtbemiddeling Rotterdam

Adres
Van der takstraat 102A
Vestigingsplaats
Rotterdam
Telefoon
Toon telefoonnummer
Website
http://www.awr010.nl
Omschrijving
Buurtbemiddeling Rotterdam is voor en door alle Rotterdammers. Iedereen die zijn situatie met de buren wil verbeteren kan bij ons met zijn vraag terecht.

De organisatie bestaat uit twee onderdelen.
De Advieslijn Woonoverlast Rotterdam kan elke Rotterdammer bellen. Aan de telefoon hebben we een luisterend oor en geven we advies over wat iemand zelf kan doen of een mogelijke instantie die kan helpen.
Soms adviseren we een beller tot buurtbemiddeling. Dan komen twee vrijwilligers (de
onpartijdige buurtbemiddelaars) op bezoek. Vervolgens bezoeken de bemiddelaars ook de buren en gaan ook met hen in gesprek. Uiteindelijk helpen de bemiddelaars de beide buren om de situatie te bespreken tijdens een gezamenlijke bijeenkomst en eventueel afspraken te maken.

Zo helpen we de Rotterdammers met een luisterend oor, advies en ondersteuning om in gesprek met buren tot verbetering te komen.

Vrijwilligers doen het meeste: van advies tot en met buurtbemiddeling. Dus wil je ook helpen door te luisteren, vragen te stellen, gesprekken te begeleiden en iedereen zich gehoord te laten voelen? Kijk dan voor meer details op onze website en bij onze functies.
Of bel door-de-weeks tussen 13 en 17 uur het telefoonnummer van de Advieslijn.
Afbeelding over Afwisselend, sociaal en helpend
Charlois, Delfshaven, Feijenoord, Hoogvliet, IJsselmonde, Prins Alexander

Afwisselend, sociaal en helpend

Buurtbemiddeling Rotterdam

Als buurtbemiddelaar kom je overal. Jong, oud, alle culturen en achtergronden het maakt niet uit, overal kan het gebeuren dat buren er ...

Logo van Buurtbemiddeling Rotterdam