Laurens

Vestigingsplaats
Rotterdam
Telefoon
Toon telefoonnummer
Website
http://www.laurens.nl/
Omschrijving
Laurens is de grootste aanbieder van wonen, diensten en zorg in Rotterdam en omstreken. Een sterke, professionele zorgorganisatie met een kleinschalige aanpak, dicht bij mensen in de buurt waar zij wonen. We bieden zorg en dienstverlening die met onze klanten meegroeit, in iedere levensfase.

Alles in huis voor mensen met een zorgbehoefte
Onze ondersteuning varieert van zorg aan huis (thuiszorg) tot het aanbieden van permanente of tijdelijke woonruimte met zorg. Gemaksdiensten, huishoudelijke hulp, verzorging of verpleging op maat: het is allemaal mogelijk. U kiest eenvoudigweg voor de zorg en hulp waar u behoefte aan hebt.

Zelfstandig of verzorgd wonen
Voor zelfstandig wonen kunt u terecht bij Laurens Wonen, eventueel met buurtzorg aan huis van Laurens. En als dat niet meer gaat, zijn de huiselijke wooncentra en woongroepen van Laurens een prettig alternatief. Wij zorgen er graag voor dat iedereen zich bij ons thuis voelt.

Sociaal en actief
Laurens speelt een actieve rol in het bevorderen van sociale contacten en deelname aan (maatschappelijke) activiteiten. Zo hebben wij ontmoetingspleinen en organiseren wij een breed scala aan recreatieve en educatieve activiteiten onder de naam Laurens Actief. Ook zeer bekend zijn inmiddels de uitjes en vakanties van ons UITbureau voor Ouderen. Wij organiseren zelfs complete vakanties met zorg. Met andere woorden: wij zorgen niet alleen voor het nodige, maar ook voor de léuke dingen van het leven!

Aandacht voor klanten en medewerkers
Mensen staan centraal in onze organisatie: klanten én medewerkers. Goede medewerkers zijn het geheim achter onze hoge klanttevredenheid. Wij weten betrokken, vakbekwame en betrouwbare medewerkers te vinden. Maar we weten ze ook te houden en te boeien. Door ze te stimuleren en de ruimte te geven om initiatieven te nemen en te groeien. Door ze te betrekken en naar ze te luisteren. Bij ons krijgt talent de kans zich te ontwikkelen. 
Omgeving Vraag omschrijving Type dienst
Overschie Spelletjes vrijwilliger Gastvrouw / -heer
Overschie Ondersteuning (uit eten in eigen huis ) Gastvrouw / -heer
Noord Gespreksmaatje tegen eenzaamheid van ouderen, in Rotterdam Noord? Mantelzorg ondersteuning
Overschie Maartjes Erop uit
Overschie Dansen Gastvrouw / -heer
Prins Alexander 'Maatje' met digitale kennis gezocht. Computer
Overschie Wandelen met dementerende ouderen Gastvrouw / -heer
Overschie Tuingroep verpleeghuis Laurens, Stadzicht Klussen & techniek
Overschie Muziek spelen Activiteitenbegeleiding
Feijenoord Spontane vrijwilliger gezocht voor vieringen Simeon & Anna Activiteitenbegeleiding
Logo van Laurens