Hans - Aanbieder & Vrager

Lid sinds: 7 mei 2018

Plaats:
Feijenoord (Rotterdam)
Verklaring Omtrent Gedrag
Ja
Even voorstellen:
Mijn grote liefde is alles wat met (westerse) klassieke muziek te maken heeft, maar ik hou ook van muziek uit landen als India, Bangladesh en Sri Lanka.
Ik reis sinds 1980 eens in de 1½ jaar naar Sri Lanka, omdat ik in dat land bevriend ben met een aantal Sri Lankaanse families.
Daar ik in het bezit ben van een Rotterdampas, ga ik graag uit met vrienden en met pas gearriveerde vluchtelingengezinnen om ze Rotterdam te leren kennen. De laatste jaren werk ik veel met Syrische gezinnen (maar dat wordt wel wat minder), en sinds kort ook met gezinnen afkomstig Oost-Europa en Zuidoost-Azië.
Ik vind het schitterend zulke gezinnen te helpen, zowel de ouders als hun kinderen.
Mijn ervaring:
Ik heb zo'n 15 jaar ervaring met vluchtelingengezinnen en dat bevalt me uitstekend, hoofdzakelijk als taalcoach voor de ouders (maar ook helpen bij het invullen van formulieren en bellen naar instanties), en als huiswerkbegeleider voor hun kinderen.
In het verleden werkte ik als vrijwilliger vaak in buurthuizen als huiswerkbegeleider en met kinderactiviteiten. Maar ik werk nu, gezien mijn leeftijd, niet graag meer met groepen.

Ik ben in het bezit van 10 VOG's.

 • Deze gebruiker is bekeken door de helpdesk
 • Deze persoon staat ingeschreven op Zorgzaam010
 • Hans heeft eerder via deze website geholpen
 • Hans heeft 2 bedankjes ontvangen

 • Profielfoto van Heba

  Bedankje van: Heba

  Ontvangen op: 03-11-2021
  Meneer Hans is een tof docent! Hij is een geweldige en zeer sociale docent die zijn tijd serieus en oprecht besteedt aan het helpen van mij met mijn schoolwerk Heel erg bedankt ☺️ groetjes Heba
 • Profielfoto van Emn

  Bedankje van: Emn

  Ontvangen op: 30-08-2019
  U helpt ons veel. Daarvoor bedankt.
Hans
100% profielsterkte