Vrijwilligerswerk op toezicht & beheer gebied

Lijkt het jou leuk om als vrijwillige beheerder aan de slag te gaan of toezicht te houden om evenementen? Goed voor je CV én heel gezellig!

Vrijwilligerswerk op het gebied van toezicht en beheer is heel divers. Denk aan het openen en sluiten van de gebruikersruimtes van een dienstencentrum, het aanspreekpunt zijn voor bezoekers van een evenement en hen de weg wijzen of het hebben van een achterwachtfunctie bij activiteiten en bij technische problemen. Je gaat aan de slag bij een Rotterdamse vereniging, stichting of organisatie met een maatschappelijk belang. Naast het feit dat je iets goeds doet voor Rotterdam, doe je ook mooie werkervaring op. De inzet van vrijwillige beheerders kan per week verschillen. Soms zijn er veel activiteiten en kun je wekelijks aan de slag. Dit bepaal je zelf (in overleg natuurlijk).

Bekijk de actuele vragen op het gebied van vrijwillige toezicht en beheer in gemeente Rotterdam hieronder of lees verder voor meer info:

Waarom zijn er toezicht en beheer vrijwilligers nodig?

Er zijn heel veel goede doelen of maatschappelijke organisaties, verenigingen en stichtingen in Rotterdam en omgeving. Voor de uitvoer van hun diensten zijn zij vaak afhankelijk van de inzet van vrijwilligers. Denk bijvoorbeeld aan het toezicht houden bij een activiteit of evenement. Benieuwd of er een vacature voor jou bij zit? Meld je aan als vrijwilliger of bekijk de vragen hieronder.

Op zoek naar vrijwilliger voor toezicht en beheer klussen?

Op Zorgzaam010 zijn vrijwilligers actief die geïnteresseerd in toezicht en beheer vrijwilligerswerk. Organisaties met een maatschappelijk belang, verenigingen en stichtingen kunnen op Zorgzaam010 een vraag plaatsen en zo met hen in contact komen. Let er op dat het vrijwilligerswerk is en ga verdrukking van de arbeidsmarkt tegen. Twijfel je? Bekijk de uitgebreide informatie in ons helpcentrum of neem contact met ons op.

Lukt het plaatsen van een vraag niet? Vraag dan iemand om te helpen of neem contact op met Zorgzaam010.

Vorige 1 2 3