Vrijwilligerswerk in Rotterdam Centrum

Hi! Wil jij iets goeds doen in Rotterdam Centrum? Van een toffe challenge tot vrijwilligerswerk, je vindt álle vrijwilligersactivateiten in Rotterdam Centrum hieronder. Welke je ook kiest, impact maak je sowieso!

Wat past bij jou?

Wil jij je gewoon een keer voor een ander inzetten? Of ga je liever bij een vrijwilligersorganisatie in Rotterdam aan de slag? Wil je het verschil maken voor het klimaat, de stad, jongeren gelijke kansen gunnen, bijdragen aan een inclusieve samenleving, eenzaamheid bestrijden of iets heel anders? 

Wat je ook kiest, impact maak je sowieso. Om het makkelijker te maken, verzamelen we alle actuele vrijwilligersactiviteiten in Rotterdam Centrum hieronder. Gebruik de filters om te ontdekken wat bij jouw interesse, tijd en passie past. Vragen? Anne helpt je graag!

Meer informatie
Hoe weet ik wat bij mij past?

Vrijwilligerswerk gaat over passie: waar wil jij impact voor maken? Op welke manier? Vaak heb je geen opleiding nodig. Enthousiasme is wél belangrijk! Klik hieronder maar eens rond in het vrijwilligerswerk en alle hulpvragen en kijk wat jou aanspreekt. Nog steeds geen idee? Neem contact met ons op, wij helpen je graag verder!

Hoe werkt dit platform?
Het is heel simpel: zoek jouw vrijwilligerswerk match hieronder. Met de filters vind je heel snel wat jij leuk vindt. Gevonden? Neem dan contact op door te klikken op 'stuur bericht'. Je wordt gevraagd een profiel aan te maken. Zo kunnen we namelijk jouw privacy beschermen. Dan is het verder aan jou: maak contact, kennis en ga aan de slag. Meer info over hoe dit platform werkt, lees je hier.
 
Wat levert vrijwilligerswerk me op?
Met vrijwilligerswerk (= jouw tijd en talent) kun je het verschil maken. En je maakt niet alleen het verschil voor een ander of de wereld. Het heeft ook impact op jezelf: je ontmoet nieuwe mensen, leert een nieuwe kant van Rotterdam kennen, ontdekt nieuwe vaardigheden en het geeft je gewoon een heel goed gevoel! En je spaart natuurlijk weer behoorlijk wat karmapuntjes, als dat je ding is ;-)
 
Ik heb niet veel tijd, kan ik dan wel vrijwilligen?
Jazeker! Wat je ook doet en hoeveel tijd je ook hebt - alles wat je doet heeft impact. Klik in de filters op 'eenmalig' om eenmalig vrijwilligerswerk te ontdekken. Handig als je maar op een bepaald moment tijd hebt. Gebruik de kalender om vrijwilligerswerk op een bepaalde dag of in een bepaalde periode te vinden. Of zoek op 'flexibel' voor flexibel vrijwilligerswerk. 
 
Hoe blijf ik op de hoogte van nieuw vrijwilligerswerk?
Elke dag komen er nieuwe vrijwilligerswerkactiviteiten en hulpvragen van Rotterdammers online. Dus ook als je nu niet het vrijwilligerswerk kunt vinden in het centrum van Rotterdam wat precies bij jou past, geen paniek! De oplossing: maak eenvoudig een account aan (kost minder dan 1 minuut). Dan weten we wat je leuk vindt en kunnen we je automatisch op de hoogte houden van nieuwe vragen die passen bij jouw interesses. 
 
Kan ik iemand meenemen?
Samen is gezelliger en dat geldt ook voor vrijwilligerswerk. Dus natuurlijk mag dat. Vriend, vriendin, collega, familielid, buur: iedereen is welkom om aan te sluiten. Laat het wel even van te voren weten aan diegene die de vrijwilligerswerk activiteit organiseert!
 
Ik heb zelf hulp nodig, hoe werkt dat?
Ben je juist op zoek naar hulp in Rotterdam Centrum? Plaats dan je vraag op dit platform zodat andere Rotterdammers in de buurt je kunnen helpen. Of bekijk hier het aanbod van alle mensen die je graag helpen. Heel veel succes!

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9