Vrijwilligerswerk op het gebied van coördineren en regelen

Wil jij festivals, feestjes of evenementen coördineren? Of gewoon een dagje mee organiseren, regelen of helpen?

Er zijn veel organisaties, stichtingen en verenigingen in gemeente Rotterdam die jouw hulp als vrijwilliger goed kunnen gebruiken. Bij dit type vrijwilligerswerk ben je verzekerd van veel gezelligheid want je werkt vaak nauw samen met andere vrijwilligers. Verder kunnen je taken heel divers zijn: van eenmalig een dag helpen op een evenement, tot brainstormen over een concept, organiseren van een uitje, runnen van een speciaal project, het ontwikkelen van nieuwe plannen of het ondersteunen bij praktische zaken of het ondersteunen van de projectleider. De ervaring die je opdoet bij dit vrijwilligerswerk staat heel goed op je CV omdat je je vaardigheden en kennis hiermee flink kunt uitbreiden!

Benieuwd of er iets voor jou bij zit? Bekijk hieronder de actuele vragen in gemeente Rotterdam of lees verder voor meer info:

Waarom zijn er vrijwilligers nodig voor het coördineren en regelen (van evenementen)?

Er zijn heel veel goede doelen of maatschappelijke organisaties, verenigingen en stichtingen actief in gemeente Rotterdam en omgeving. Zij werken met weinig budget en zijn afhankelijk van de inzet van vrijwilligers. Extra ondersteuning bij het coördineren en regelen van hun werkzaamheden (evenementen zoals een jaarmarkt, een uitje voor cliënten of een vrijwilligers feestje) is daarom vaak nodig. Lijkt het jou leuk hier aan bij te dragen? Meld je aan als vrijwilliger of bekijk de vragen hieronder.

Heb je vrijwilligers nodig die goed zijn in coördineren en regelen ?

Op Zorgzaam010 zijn vrijwilligers actief die graag willen helpen bij het opzetten van evenementen of projecten. Organisaties met een maatschappelijk belang, verenigingen en stichtingen kunnen op Zorgzaam010 een vraag plaatsen en zo met hen in contact komen. Let er op dat het vrijwilligerswerk is en ga verdrukking van de arbeidsmarkt tegen. Twijfel je? Bekijk de uitgebreide informatie in ons helpcentrum of neem contactmet ons op.

Lukt het plaatsen van een vraag niet? Vraag dan iemand om te helpen of neem contact op met Zorgzaam010.

Vorige 1 2 3